Hafsanur Sancaktutan’dan Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ayrılığı sonrası flaş açıklama

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu'nun 4 yıllık ilişkisi bitti. Mert Yazıcıoğlu'nun rol arkadaşı Hafsanur Sancaktutan ile yeni bir aşka yelken açtığı ileri sürüldü. Basına yansıyan haberlerden sonra Hafsanur Sancaktutan sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

featured

Yalı Çapkını dizisindeki partneri Mert Ramazan Demir ile olan samimi halleri yüzünden sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile ayrıldığı iddia edilen Afra Saraçoğlu sessizliğini bozdu.

Çift ortak bir açıklama yaparak ‘Birkaç gündür basında hakkımızda çıkan haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Mert ile 4 yıl süren çok mutlu bir ilişki yaşadık. Ancak sürdürdüğümüz ilişkimizi, aldığımız ortak bir karar ile sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırma kararı aldık. Dostluğumuzun devam ettiğini belirtmekle beraber bu kararımızda hiçbir 3. kişinin dahili bulunmadığını bilmenizi isteriz. Geçirdiğimiz bu hassas süreçte hiç kimseyi zan altında bırakmadan özel hayatımızın mahremiyetine hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz’ dedi.

BU AÇIKLAMAYI YAPMAK ZORUNDA OLDUĞUM İÇİN

Mert Yazıcıoğlu’nun ayrılık sonrası Darmaduman dizisinin rol arkadaşı Hafsanur Sancaktutan ile yakınlaştığı ileri sürülmüştü. Sancaktutan da hakkındaki iddianın ardından sessizliğini bozdu.

Instagram hesabından hakkındaki iddialarla ilgili açıklama yapan oyuncu ‘Hakkımda çıkan magazin haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Mert Yazıcıoğlu benim rol arkadaşımdır, sette de set dışında da görüşmekten mutlu olduğum biridir. Yılın son günü bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığım için üzgünüm. Yeni yılda herkese güzellikler diliyorum’ dedi.

HAFSANUR SANCAKTUTAN KİMDİR

20 Mart 2000 yılında dünyaya gelen Hafsanur Sancaktutan, İstanbul doğumludur. Aslen Rizeli olan ünlü isim, tiyatroya ilgilidir.

2018 yılında yayınlanan ‘Gülperi’ dizisinde ekranlara ilk kez adım atan Sancaktutan, yaptığı başarılı tiyatro oyunları ile birçok ödülün sahibi olmuştur.

Aşk Ağlatır dizisinde Ada Meryem karakteri ile hafızalara kazınan ünlü isim, son olarak Son Yaz dizisinde Yağmur karakterini canlandırmıştı.

Hafsanur Sancaktutan’ın son projesi Disney Plus ekranlarında yayınlanan Dünyayla Benim Aramda adlı dizi olmuştur. Bu projede başrolleri Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy ile paylaşmıştır.

HAFSANUR SANCAKTUTAN HANGİ DİZİLERDE OYNADI

Hafsanur Sancaktutan’ın rol aldığı diziler şu şekildedir;

  • Dünyayla Benim Aramda / 2022
  • Son Yaz / Yağmur / 2020
  • Aşk Ağlatır / Ada Meryem / 2019
  • Gülperi / Fidan / 2018

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir