Afra Saraçoğlu’ndan ayrılan Mert Yazıcıoğlu’nun ‘yıkılmadım ayaktayım’ pozu

Yalı Çapkını dizisiyle popüler olan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu ayrılık açıklaması sonrası dekolteli pozlarını paylaşınca gündem olmuştu. O pozdan sonra Mert Yazıcıoğlu'ndan da paylaşım geldi.

featured

Milyonları ekrana bağlayan Yalı Çapkını dizisiyle yıldızı parlayan Afra Saraçoğlu, 4 yıldır meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile birliktelik yaşıyordu.

Ancak güzel oyuncunun rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile yakınlaştığı iddiasıyla başlayan dedikodular ayrılık iddiasına kadar vardı. Ayrılık iddiası ise doğru çıktı ve ikili açıklama yaparak dost kaldıklarını söyledi.

Yalı Çapkını’nın Seyran’ı ayrılık açıklaması sonrası göğüs dekolteli bir pozunu paylaşınca ise hayranları yorum kısmına Mert Yazıcıoğlu’na dair pek çok yorum yaptı.

Benzer Haberler
hafsanur sancaktutan
Hafsanur Sancaktutan’dan Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ayrılığı sonrası flaş açıklama
afra saracoglu_ mert yazicioglu
Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu’ndan flaş ‘Hafsanur Sancaktutan’ açıklaması
mert yazicioglu
Afra Saraçoğlu’nu bırakıp Hafsanur Sancaktutan’a giden Mert Yazıcıoğlu fotoğrafları silmeye başladı

Mert Yazıcıoğlu da geri kalmadı ve siyah beyaz karelerini paylaştı. Mert Yazıcıoğlu’nun pozlarını görenler ‘Senden sonra hayatım renksizleşti mesajı mı bu?’, ‘4 yıllık ilişkisini bitirdikten sonra erkekler’, ‘Yıkılmadım ayaktayım’ pozu yorumlarında bulundu.

MERT VE AFRA NEDEN AYRILDI

2018 yılından bu yana birlikte olan iki genç oyuncu Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu’nun yolları ayrıldı. İlişkinin bitmesine, Saraçoğlu’nun “Yalı Çapkını” dizisindeki partneri Mert Ramazan Demir’in yol açtığı öne sürüldü. İddiaya göre sevgilisinin Demir’le samimi görüntülerinden rahatsız olan Mert Yazıcıoğlu, birlikte yaşadıkları evi terk etti.

afra saraçoğlu yeni sevgilisi

SETTE BAŞLAYAN AŞK

Bir başka iddia ise; ayrılığın nedeninin Hafsanur Sancaktutan olduğu yönünde. Konuşulanlara göre Deniz Can Aktaş’la ilişkisini kısa bir süre önce noktalayan Sancaktutan, “Darmaduman” dizisindeki rol arkadaşı Mert Yazıcıoğlu’yla yakınlaştı. Ve bu yakınlık kısa sürede aşka dönüştü. Yazıcıoğlu da bu nedenle 4 yıllık ilişkisine nokta koydu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir