Afra Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu’nu aldattı mı? Şok paylaşım…

Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu tam 3.5 yıldır devam eden ilişkilerini bitirmişlerdi. Mert Yazıcıoğlu'ndan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Ünlü oyuncunun Shakira'ya da yer verdiği o paylaşımı büyük ses getirdi.

featured

Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu‘nun uzun yıllardır devam eden birliktelikleri geçtiğimiz günlerde bitmiş, bu aşkın bitmesinin nedeni olarak Mert Ramazan Demir gösterilmişti.

İddialara göre Mert Yazıcıoğlu, sevgilisi Afra Saraçoğlu’nun Yalı Çapkını dizisindeki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile olan samimiyetinden rahatsız olmuş; bu ilişki de o yüzden bitmişti.

MERT YAZICIOĞLU İDDİALARI YALANLAMIŞTI

Afra Saraçoğlu’nun her fırsatta çok yakın arkadaş olduklarını söylediği Mert Ramazan Demir ile olan yakınlığı Kubilay Aka’yı da rahatsız etmiş, Mert Yazıcıoğlu’nun yakın arkadaşı olan Aka; Mert Ramazan Demir’le tartışma yaşamıştı.

Magazin gündemine bomba gibi düşen bu iddiaların ardından Mert Yazıcıoğlu da bu konuda konuşmuş, “Mert Ramazan, bizim arkadaşımız.” sözleriyle bu iddiaları yalanlamıştı.

Afra Saraçoğlu mert yazıcıoğlu

 AFRA İLE OLAN FOTOĞRAFLARINI SİLDİ

Gelgelelim Mert Yazıcıoğlu geçtiğimiz günlerde önce eski sevgilisi Afra Saraçoğlu ile fotoğraflarını ardından da Mert Ramazan Demir’le fotoğraflarını Instagram hesabından silmişti.

Yaşanan gerilim gitgide tırmanmış, Afra Saraçoğlu’nun rol arkadaşı Mert Ramazan Demir’le sarmaş dolaş görüntülendiği iddia edilmişti.

mert yazıcıoğlu instagram

SHAKIRA İLE DEVLET HASTANESİ ÖNÜNDE OLDUKLARI BİR GÖRSEL PAYLAŞTI

Sıkı durun, çünkü Mert Yazıcıoğlu birkaç saat önce yaptığı paylaşımlarla ağzımızı açık bıraktı. Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira ile devlet hastanesinin önünde oldukları bir görsel paylaştı!

Ardından da bunun bir “kara mizah” olduğunu söyledi!

mert yazıcıoğlu sevgilisi

11 yıllık birlikteliğin ardından Piqué tarafından aldatılan Shakira, eşinden boşanmış; ikili arasında soğuk bir savaş başlamıştı.

Benzer Haberler
afra saracoglu-mert yazicioglu
Ayrılık sonrası Mert Yazıcıoğlu birlikte yaşayan Afra Saraçoğlu yeni evine taşındı
afra saracoglu-mert yazicioglu
Ayrılan Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu aynı evde yaşamaya devam ediyor
afra-mert
Afra Saraçoğlu’ndan ayrılan Mert Yazıcıoğlu’nun ‘yıkılmadım ayaktayım’ pozu
hafsanur sancaktutan
Hafsanur Sancaktutan’dan Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ayrılığı sonrası flaş açıklama

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMINA YORUM YAĞDI

Tabii bu paylaşım Mert Yazıcıoğlu’nun Afra Saraçoğlu tarafından aldatıldığını ima ettiği şeklinde yorumlandı. Özellikle de sosyal medya diline hakim olan kişilerce…

Bunun bir aldatılma iması olduğunu düşünenler oldu hâliyle!

mert yazıcıoğlu yorumu

Bunun bir ima olmadığını, Mert Yazıcıoğlu’nun kendisiyle ilgili tweetleri tiye aldığını söyleyenler de oldu.

 

mert yazıcıoğlu yorumu twitter

mert yazıcıoğlu twitter

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir