Ayrılık sonrası Mert Yazıcıoğlu birlikte yaşayan Afra Saraçoğlu yeni evine taşındı

Afra Saraçoğlu sevgilisi Mert Yazıcıoğlu, 'ihanet' dedikodularının gölgesinde geçtiğimiz günlerde ayrıldıklarını duyurmuştu. Ayrılık sonrası ünlü çiftin aynı evde yaşamaya devam etmeleri ise 'Barıştılar' şeklinde yorumlanmıştı. Saraçoğlu, bir süre sonra ev bularak, annesiyle başka bir yere taşındı.

featured

Afra Saraçoğlu’nun, ‘Yalı Çapkını’ndaki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir’le samimi halleri nedeniyle Mert Yazıcıoğlu ile ilişkisinin bittiği iddia edilmişti. Ayrılık nedenine dair bir diğer dedikodu ise Yazıcıoğlu’nun, Deniz Can Aktaş’la birlikteliğini noktalayan ‘Darmaduman’ dizisindeki rol arkadaşı Hafsanur Sancaktutan’la yeni bir aşka yelken açması olmuştu. Ancak her iki iddia da ünlü oyuncular tarafından yalanlanmıştı.

Benzer Haberler
afra-saracoglu
Yalı Çapkını dizisinin Seyran’ı Afra Saraçoğlu sete bornozla geldi
hafsanur sancaktutan
Hafsanur Sancaktutan’dan Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu ayrılığı sonrası flaş açıklama
mert yazicioglu
Afra Saraçoğlu’nu bırakıp Hafsanur Sancaktutan’a giden Mert Yazıcıoğlu fotoğrafları silmeye başladı
afra-saracoglu-ayrilik
Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu ayrıldı! Sebep, Mert Ramazan Demir değil Hafsanur Sancaktutan çıktı

SONLANDIRMA KARARI ALDIK

Hakkında çıkan haberlerin ardından açıklama yapan Afra Saraçoğlu şunları söylemişti:

‘Birkaç gündür hakkımızda basında çıkan haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Mert ile 4 yıl süren çok mutlu bir ilişki yaşadık. Ancak sürdürdüğümüz ilişkimizi aldığımız ortak bir karar ile sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırma kararı aldık. Dostluğumuzun devam ettiğini belirtmekle beraber bu kararımızda hiçbir üçüncü kişinin dahil bulunmadığını bilmenizi isteriz. Geçirdiğimiz bu hassas süreçte hiç kimseyi zan altında bırakmadan özel hayatımızın mahremiyetine hassasiyet göstermenizi rica ediyorum. Sevgiyle kalın…’

MERT ROL ARKADAŞIM

Hafsanur Sancaktutan da söz konusu iddialara ‘Hakkımda çıkan magazin haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Mert Yazıcıoğlu benim rol arkadaşımdır, sette de set dışında da görüşmekten mutlu olduğum biridir. Yılın son günü bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığım için üzgünüm. Yeni yılda herkese güzellikler diliyorum’ şeklinde yanıt vermişti.

BARIŞTILAR MI

Sarıyer Uskumruköy’deki bir sitede bulunan iki katlı villada yaşayan eski sevgililerin, ayrılık açıklaması sonrası hâlâ aynı evde kalmaya devam etmeleri nedeniyle barışma haberleri basın yansıdı. Ancak Saraçoğlu ve Yazıcıoğlu’nun barışma kararı almadıkları, sadece arkadaşlıklarının devam ettiği ortaya çıktı.

SAHİPLENDİKLERİ KÖPEĞİ YANINDA GÖTÜRDÜ

Saraçoğlu’nun, dizi devam ettiği için yeni bir eve taşınamadığından, bir süre eski sevgilisinin evinde kalmaya devam ettiği öğrenildi. Oyuncu, bir süre sonra ev bularak, annesiyle başka bir yere taşındı. Saraçoğlu, yeni yuvasına giderken Yazıcıoğlu’yla birlikte sahiplendikleri köpeğini de yanında götürdü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir