Kemal Kılıçdaroğlu’nun tepkisinin ardından İmamoğlu ve Yavaş’tan zoraki destek

Cumhurbaşkanı adayı olmak isteyen Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini veto Meral Akşener'e ve adaylıkta karşılaştığı diğer isim Mansur Yavaş'a karşı imalı sözlerle tepki gösterdi. Bunun ardından İmamoğlu ve Yataş'tan zoraki destek geldi.

featured

Ekrem İmamoğlu’nun ‘Genel Başkanlık’ planları doğrultusunda destek olduğu Kemal Kılıçdaroğlu, “Şunu da artık bilmek zorundayım” sözleriyle başladığı açıklamasında “Siz gerçekten benimle birlikte misiniz?” dedi. “Bazılarının sesi çıkmıyor. Bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini görüyorum. Ama artık karar verin.” şeklinde konuşan Kılıçdaroğlu’nun bu tepkisinin ardından Yavaş, destek verdiğini belirten bir paylaşım yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grubu 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’ndan Meral Akşener’i ve Mansur Yavaş’ı bombaladı.

2023 yılında gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimi için adayını belirleyemeyen 6’lı muhalefet masası her gün yeni bir kriz ve entrika ile birbirinin kuyusunu kazarken İYİ Parti’nin CHP içinde de kaynattığı kazan ortalığı karıştırıyor.

AKŞENER’DEN BOMBA

Kemal Kılıçdaroğlu, kendisi aday olmak isterken İYİ Parti lideri Meral Akşener bir yandan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yakın gözükürken diğer taraftan Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ı ön plana çıkarıyor.

Kılıçdaroğlu’nun adaylık ilanı gibi açıklaması 6’lı masayı karıştırdı: ‘Son noktayı Akşener koyar’

Kendi partililerine bile güvenmeyen Kılıçdaroğlu isyan etti: ‘Artık karar verin, gerçekten benimle misiniz?’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir