Terörist Demirtaş’tan adaylıkta ‘benim başım kel mi’ pozu!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık çıkışı sonrası Selahattin Demirtaş, saçlarını kazıttı. Demirtaş’ın bu hamlesi Kılıçdaroğlu’na gönderme olarak algılandı.

featured

CHP lideri Kılıçdaroğlu, bugün yaptığı konuşmasında cumhurbaşkanlığı adaylığı için yerini sağlamlaştırmak için “Benimle misiniz?” dedi.

Bu çıkışın ardından isimleri cumhurbaşkanlığı adaylığı için geçen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Kılıçdaroğlu’na destek verdi.

Kılıçdaroğlu’nun adaylık ilanı gibi açıklaması 6’lı masayı karıştırdı: ‘Son noktayı Akşener koyar’

Kılıçdaroğlu, bu hamlelerle cumhurbaşkanı adaylığında bir nevi yerini sağlamlaştırdı. Fakat CHP’nin gizli ortağı HDP kanadından flaş bir hamle geldi. Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş adeta “benim başım kel mi” dedi. Demirtaş, bugünkü duruşmasına saçlarını sıfıra vurdurarak katıldı.

SELAHATTİN DEMİRTAŞ’TAN FLAŞ ÇIKIŞ

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da tüm gelişmeler yaşanırken adeta “benim başım kel mi?” dedi. Demirtaş, yargılandığı davanın duruşmasına saçlarını sıfıra vurdurmuş olarak katıldı.

Daha önce de cumhurbaşkanı adayı olan Demirtaş, bu hamlesiyle ‘ben de buradayım, beni de görmezden gelmeyin’ adımı attı.

Öte yandan Selahattin Demirtaş, saçlarını kazıtmasını ise İran’daki Mahsa Amini’ye destek olarak açıkladı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir