Kendi partililerine bile güvenmeyen Kılıçdaroğlu isyan etti: ‘Artık karar verin, gerçekten benimle misiniz?’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisine yönelik dikkati çeken bir mesaj verdi. "Şunu da artık bilmek zorundayım. Siz gerçekten benimle misiniz?" diyen Kılıçdaroğlu, "Artık karar verin. Gerçekten benimle misiniz?" ifadelerini kullandı.

featured

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP TBMM Grubu’nun İzmir’de düzenlediği 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu.

Partisine yönelik konuşan Kılıçdaroğlu, “Artık karar verin. Benimleyseniz artık benimle olduğunuzu hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu kendine ‘Atma Ziya’ dedirtti: ‘İlk cep telefonu ve sıfır otomobilde ÖTV sıfır’

‘’SİZ GERÇEKTEN BENİMLE MİSİNİZ?’’

Kılıçdaroğlu’nun o açıklaması şöyle:

Ben sürekli yürümeye ve ilerlemeye kararlıyım. Ve hiçbir şey beni inandığım yoldan geri çeviremez. Bu ülkeyi seven insanların, gerçek vatanseverlerin umutları ve duaları bizimle birlikte geliyor.

Şunu da artık bilmek zorundayım. Siz gerçekten benimle misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor, bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum. Ama artık karar verin. Benimleyseniz artık benimle olduğunuzu hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir