2023 Kadir Gecesi mesajları! En güzel, en yeni, ayetli, resimli Kadir Gecesi mesajları

Ramazan ayını bitişine kısa bir süre kala Kadir Gecesi mesajları vatandaşlar tarafından aratılıyor. İslam dininin kutsal kitabı Kur'an-ı Kerim'in Hazreti Muhammet’e indirilmeye başlandığı bu gece Müslümanlar için son derece önemli. İşte en yeni, en güzel, hadisli, ayetli ve resimli Kadir Gecesi mesajları...

featured

Kadir Gecesi mesajları 17 Nisan 2023 Pazartesi günü öncesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Resimli, yeni, hadisli, ayetli ve güzel sözler ile görseller inceleniyor. İşte, resimli Kadir Gecesi mesajları…

EN GÜZEL KADİR GECESİ MESAJLARI

Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Kadir Gecesi’nde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

Allah’ım sen bizleri bir Hak aşığı ve Hak rızası sevdalısı eyle. Nerede ve hangi şartlar altında olursa olsun bütün hareketlerimizi senin hoşnutluğuna bağlayım. Hayırlı Kandiller.

Allahım! Bizleri kin, nefret, hırs, hased, bencillik ve şehvet gibi hastalıklarla mücadele azmiyle gerilmiş tevazu ve mahviyet abideleri eyle. Hayırlı Kandiller.

Bugün ettiğimiz her dua, derdimize deva, hastalarımıza şifa gönüllerimize huzur geçmişlerimize rahmet, evimize bereket getirsin.

kadir gecesi mesajları

O gece boyunca melekler, Rablerinin izniyle ölü canlara hayat taşımak için bölük bölük inerler; her çeşit barış, huzur, saadet ve güven taşırlar… ta şafak sökünceye dek!.. Bu mübarek Kadir Gecesinde Allah dualarınızı kabul etsin.

Kadir Geceniz mübarek olsun..Bu günlerin feyzi üzerinize, Rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, Nuru Ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir