Survivor’da ikinci dokunulmazlığı hangi takım aldı, eleme adayı kim oldu? Acun Ilıcalı açıkladı

Survivor'da dokunulmazlık oyunu oynandı. Eleme potasına girmemek için mücadele veren yarışmacılar, izleyenleri de ekrana kilitledi. Peki, ikinci dokunulmazlığı kim aldı? Acun Ilıcalı açıkladı. İşte o takım...

featured

Survivor yarışmacıları dokunulmazlığı alarak eleme potasına çıkmamak için mücadele ediyorlar. Survivor 16 Nisan 2023 günü yeni bölümünde ikinci eleme adayı belli olacak. Kıran kırana geçen dokunulmazlık mücadelesinin kazananı izleyiciler tarafından merak edildi. Peki ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNUNUN KAZANANI ÜNLÜLER

Survivor bu akşam dokunulmazlık oyunu heyecanıyla ekrana geliyor. Adada daha fazla kalabilmek için mücadele veren yarışmacılar, parkurlarda oldukça zorlandı. Kıran kırana mücadele ile geçen bölümde dokunulmazlık oyununun kazananı ise Ünlüler oldu.

İK ELEME ADAYI HALİL İBRAHİM GÖKER OLDU

Survivor eleme adayları dokunulmazlık oyunun ardından belli olacak. Acun Ilıcalı’nın sunduğu konseyde dokunulmazlığı kaybeden takım, takım arkadaşlarından birini eleme potasına sokacak. Dün akşam yayınlanan bölümde kırmızı takımda en çok oyu alan Survivor Halil İbrahim Göker haftanın ilk eleme adayı oldu.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir