Müziği bıraktığını açıklayan 64 yaşındaki Zerrin Özer geri dönüyor!

Ünlü sanatçı Zerrin Özer, sosyal medya paylaşımıyla müzik kariyerini noktaladığını haber vermişti. Sevilen sanatçı, "Kıymetli dostlarım! Müziği kendi irademle bıraktım. Bu arada sağlığım gayet iyi" demişti. Özellikle 90'lı yıllarda çok tutulan 64 yaşındaki Zerrin Özer'in vedası, sevenlerini oldukça üzmüştü. Hayranları "Senin gibisi bir daha gelmeyecek, lütfen bizi bırakma!", "Yapma böyle bir şey, seni seviyoruz Zerrin" paylaşımlarıyla Özer'i kararından vazgeçirmek istemişlerdi. Bu açıklamadan iki ay sonra Zerrin Özer, dayanamayıp geri döneceğini söyledi.

featured

Geçtiğimiz aylarda vasiyetine dair açıklama yaparak, vefatından sonra yapılmasını istemediği şeyleri bir bir sayan Zerrin Özer, sürpriz kararıyla herkesi şaşırtmıştı.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla müziği bıraktığını duyuran ve “Asla dönmem” diyen 64 yaşındaki Özer, iki ay sonra bu kararından vazgeçti.

Bu açıklamadan iki ay sonra Zerrin Özer, kararından vazgeçti.

Sosyal medya hesabından sahne programını paylaşan ünlü sanatçı, gönderisinin altına; “Yok dayanamıyorum, dayanılmıyor.

Şarkı söylemeden, konserde sizlerle göz göze gelmemek, sizlerin enerjisini almadan yaşayamıyorum.

Sizin Zerrin’iniz deli vallahi deli! Ney yapayım? Ben böyleyim… Sakın çok kızmayın olur mu?” notunu düştü.

SEVENLERİNİ ÜZMÜŞTÜ!

Öte yandan; Geçtiğimiz aylarda vefatından sonra yapılmasını istemediği şeyleri bir bir sayan Zerrin Özer, flaş bir karar almıştı. 64 yaşındaki ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile sevenlerini şaşırtmıştı.

 

Zerrin Özer’den şok karar! Müziği bıraktı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir