Ünlü şarkıcı Ece Seçkin’den o yoruma sert çıkış!

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Ece Seçkin, Twitter'da bir öğretmenin kendisinin boyu üzerinden yaptığı eleştiriye tepki gösterdi. İşte Ece Seçkin'in takipçisine verdiği sert yanıt...

featured

Şarkıcı Ece Seçkin, Twitter’da bir öğretmenin kendisinin boyu üzerinden yaptığı göndermeye tepki gösterdi.

Twitter’da bir öğretmen paylaşımında “Bugün okulumuzun çok değerli öğrencilerinden Rojin: ‘O hocam saçlarınız çıkmış’ diyor. Sabah pansiyondan çıkarken boy aynası yerine el aynasına bakan, Ece Seçkin kadar boyu olana bak sen. Sen o boyla benim kafamı nasıl gördün?” ifadesini kullandı.

Bu tweet’in ekran görüntüsünü alan şarkıcı Ece Seçkin ise öğretmene tepki gösterdi.

Seçkin, “Hocam. Okulunuzun öğrencilerinden Rojin’in boyu hızla uzayacaktır. Ama sizin bir öğretmen olarak değerli öğrencinizi kendisinin yaşının yetmediği bu platformda bu alaycı sözlerle aşağıladığınız tweet daima kalacaktır. Bu arada saçlarınızın çıkmasına sevindim” dedi.

‘BUNU YENEBİLMEM İÇİN PSİKOTERAPİ ALMAYA BAŞLADIM’

Öte yandan; Ece Seçkin yıllardır beraber olduğu pilot Çağrı Terlemez ile geçen yıl eylül ayında evlenmişti. Ece Seçkin’in bir fobisinin olduğu ortaya çıktı. Bunu yenebilmek için de psikoterapiye başlamıştı.

Posta’nın haberine göre; Ece Seçkin, önceki gün Etiler’deydi. Son zamanlarda uçak korkusu olduğu için konserlerine kara yoluyla gittiğini ifade eden şarkıcı, “Bu aralar uçak fobim nüksetti.“Posta’nın haberine göre; Ece Seçkin, önceki gün Etiler’deydi. Son zamanlarda uçak korkusu olduğu için konserlerine kara yoluyla gittiğini ifade eden şarkıcı, “Bu aralar uçak fobim nüksetti.”

“Sanırım bu aralar üst üste uçak seyahati yaptığım için oldu. Bunu yenebilmem için psikoterapi almaya başladım” diye konuşmuştu.

ECE SEÇKİN ÇÖL POZLARIYLA YAKTI GEÇTİ!

Pilot sevgilisiyle mutlu bir evlilik yaşayan Ece Seçkin yaptığı paylaşımlarla gözleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Sezonun yorgunluğunu atmak isteyen ünlü şarkıcı Ece Seçkin, tatil için rotasını Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dabi’ye çevirdi.

İşte Ece Seçkin’in o paylaşımları…

Çölde kamera karşısına geçen Seçkin, verdiği pozları da takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmedi.

Ece Seçkin, verdiği pozlara “Abu Dabi’de bir an…” notunu düştü.

Sosyal medya kullanıcıları “Çöl Çiçeği”, “Çok güzelsin çok”, “Bu kadarı da fazla” ve “Sen harika bir detaysın” gibi yorumlarda bulundu.

 

Ece Seçkin’den ‘kalça’ yorumuna tepki: ‘Sen avukat mısın?’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir