İBB’de PKK’dan sonra Pontus yapılanması! İmamoğlu’nun sağ kolu Yavuz Saltık’tan skandal paylaşımlar…

Ekrem İmamoğlu'nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminden bu yana yakın hizmetinde olan İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yavuz Saltık'ın, Pontus Rum sevdası Karadenizlileri çok kızdıracağa benziyor. Giresun'un milli kahramanı Topal Osman Ağa'yı ve Atatürk'ü soykırımla itham eden paylaşımlar yapan Saltık'ın temsilcisi olduğu ve eğitimler verdiği vakıflar ise PKK'ya olan desteği ile tanınıyor.

featured

İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yavuz Saltık’ın Beylikdüzü Belediyesi Özel Kalem Müdürü olarak görev yaptığı dönemde sosyal medya hesabından ‘Devrimci Karadeniz’ isimli komünist grubun Mustafa Kemal Atatürk’ün emriyle 353 bin insan katledildiğini iddia eden görseli paylaştığı iddia edildi.

Mustafa Kemal Atatürk’ü, Topal Osman Ağa’yı ve Nurettin Paşa’yı Rumlara katliam yapmakla suçlayan görseli paylaşan Saltık’ın sosyal medyasında yaptığı bir kitap tanıtımı ise akıllara zarar…

ATATÜRK’E SOYKIRIMCI DİYEN KİTABIN REKLAMINI YAPTI

İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Saltık’ın sosyal medya hesabından reklamını yaptığı “Pontos Rumlarına Yönelik Soykırım” kitabında ise Atatürk’e çok ağır ifadeler ile saldırılar bulunuyor.

“Yunan ordusunun işgal bölgelerinde yaptığı mezalim, Türklerin Rumlara yaptıkları katliamların intikamını almak için” denilen kitapta Doğu Karadeniz Rumlarının soykırıma uğradığı iddia ediliyor.

Konstantinos Fotiatis tarafından kaleme alınan “Pontos Rumlarına Yönelik Soykırım” adlı kitabın Gri Kurt ve Etnik Temizlik Politikaları başlıklı yedinci bölümünde şu ifadeler dikkat çekiyor:

Mustafa Kemal Paşa’nın bölgedeki Rum ahalinin güvenliğini sağlamak üzere görevlendirilmişti. Havza’da Osman Ağa ile buluşarak onun bölgedeki Rumlar üzerindeki baskısını sürdürmesi konusunda uzlaştı ve böylelikle Osman Ağa, Doğu Karadeniz’deki Rumların korkulu rüyası haline geldi. (s. 275-277).

Kazım Karabekir “bölücü faaliyetleri olan Kemal’i tutuklamak yerine Amasya Tamimi’ne sadakatini sunmuş ve padişahın ordusundaki generallik görevinden istifade ederek Kemal’in isyanına katılmıştır.”

 

İBB 19 MAYIS KUTLAMASINA APOLAS LERMİ’Yİ ÇAĞIRMIŞTI

İBB’nin, Pontus bayrağı önünde şarkı söyleyen ve Pontus geleneğini yaşatmaya çalıştığını bir röportajında açıkça belirten, 19 Mayıs 1919’un soykırım olduğunu iddia eden Apolas Lermi’ye 19 Mayıs’ta konser verdirmesi tepkilere neden olmuştu.

https://twitter.com/pasa__suat/status/1530863679880691713?s=20&t=p86Kyw9Snj4v0JePuC3b7Q

HER TAŞIN ALTINDAN YAVUZ SALTIK ÇIKIYOR

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminden beri İmamoğlu’yla birlikte çalışan Yavuz Saltık’ın özgeçmişinde Arı Heraketi üyeliği, International Republican Institute (IRI), National Democratic Institute (NDI) Konrad Adenauer Vakfı gibi yabancı sivil toplum kuruluşları dikkat çekiyor.

Saltık’ın İBB sitesindeki özgeçmişine koyduğu dernek ve vakıfların ise ortak özelliği ise hepsinin CIA bağlantılı olması.

KONRAD ADANEUER’İN EĞİTİMCİSİ

PKK, FETÖ ve DHKP-C terör örgütlerine kol kanat geren Almanya, Türkiye karşıtı her eyleme destek veriyor. Bir yanda teröristler himaye edilirken diğer yandan BND destekli, vakıf görünümlü uzantılarla Türkiye’ye içerden operasyon çekme gayretlerine devam ediyor.

Bazen bilim, bazen kültür, bazen de yardımlaşma kuruluşu görüntüsündeki Alman vakıfları, neredeyse Türkiye’deki her sosyal, etnik, mezhepsel olayın perde arkasındaki aktörü çıkıyor.

İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Saltık’ın özgeçmişinde gururla sunduğu Konrad Adenauer Vakfı Danışmanı Udo Steinbach’ın 1999’da sarf ettiği “Sorun, uyduruk, zorlama ve yapay Türk ulusudur. Böyle bir ulus yoktur. Olmadığını, Türkiye’de yaşayan Kürt-Türk, Müslüman-Laik, Alevi-Devlet çatışmalarında görmekteyiz. Bu uyduruk ulusu Atatürk nasıl kurdu? Önce Ermenileri yok ettiler, sonra da Rumları. Kürtleri bu güne kadar neden yok ettiler bilinmez” sözleri hala hafızalarda.

CEM ÖZDEMİR’İN SPONSOR VAKFI

Almanya’daki PKK yandaşlarının sesi olan Federal Gıda ve Tarım Bakanı Cem Özdemir’in Almanya’da yıldızını parlatan kurumların başında Konrad Adenauer Vakfı geliyor. Seçim kampanyasında Özdemir’in konuşmaları vakfın hesaplarından bolca yayınlanmıştı.

Türkiye’nin Ermeni, Rum ve Kürtlere soykırım yaptığını iddia eden vakfın tezlerini tekrarlayan Cem Özdemir, geçtiğimiz aylarda Almanya’da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya gelmişti.

Ekrem İmamoğlu, Enver ve Talat Paşa’ya ‘katil’ diyen Türkiye düşmanı Cem Özdemir ile buluştu

 

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir