Ekrem İmamoğlu, Enver ve Talat Paşa’ya ‘katil’ diyen Türkiye düşmanı Cem Özdemir ile buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Münih Güvenlik Konferansı için gittiği Almanya'da 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarını "soykırım" olarak niteleyen karar tasarısının 2 Haziran 2016'da Almanya Federal Mecliste kabul edilmesi için yoğun çaba sarf eden Almanya Gıda ve Tarım Bakanı Cem Özdemir ile buluştu.

featured

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Münih Güvenlik Konferansı için gittiği Almanya’da Ermenistan Devlet Liyakat Nişanı sahibi Cem Özdemir ile buluştu.

Türkiye düşmanlığıyla tanınan Almanya Gıda ve Tarım Bakanı Cem Özdemir, 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarını “soykırım” olarak niteleyen karar tasarısının 2 Haziran 2016’da Almanya Federal Mecliste kabul edilmesi için yoğun çaba sarf etmişti.

ERMENİSTAN DEVLET NİŞANI VERDİ

Sözde Ermeni Soykırımı tasarısını hazırlatan ve Alman meclisinde onaylatan Özdemir’in çabaları karşılıksız kalmamıştı. Ermenistan’ın Berlin Büyükelçiliğinin resmi Twitter hesabından paylaşılan haber ve fotoğrafta, elçilikte düzenlenen törenle Özdemir’e Devlet Nişanı takdim edildiği açıklanmıştı.

Özdemir, oylama öncesi konuşmasının bir bölümünde Enver ve Talat Paşa’nın adını anarak “katiller” demişti.

İMAMOĞLU İLE BULUŞTU

İBB Başkanı İmamoğlu, Almanya’da, Türkiye düşmanlığıyla tanınan Almanya Gıda ve Tarım Bakanı Cem Özdemir ile buluştu. Özdemir, İmamoğlu ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

cem özdemir

PKK FLAMALARI ALTINDA HDP’YE OY İSTEMİŞTİ

Türkiye’ye her geldiğinde HDP’lilerle buluşup gezilere katılan Cem Özdemir, HDP’nin Almanya etkinliğine katılıp PKK flamalarının sallandığı salonda HDP’ye oy istemişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir