Yasaktan muaf tutulan turistler Antalya sahillerinin tadını çıkardı

featured

Antalya, sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününü günlük güneşlik bir havada geçirdi. Kentte, hava sıcaklığı 20, nem oranınınsa 47 derece olarak ölçüldü. Cuma akşamı 21.00’de başlayan ve pazartesi saat 05.00’de sona erecek sokağa çıkma kısıtlamasında kent sessizliğe bürünürken, kısıtlamadan muaf tutulan yabancı turistlerin adresi dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili oldu.

Normaldeki kalabalık görüntüsünden çok uzak olan sahilde, turistler denizin keyfini çıkardı, bazıları güneşlenirken, bazıları da sahil kenarında spor ve yürüyüş yapmayı tercih etti. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre ise pazar günü Antalya’da hava sıcaklığının 21 derece olması bekleniyor.

Sahile gelen turistlerin bazıları kumsalda uzanarak güneşlenirken, kimileri ise sahil bandında yürüyüş yaparak, bisiklete binerek boş sahilin tadını çıkardı. Sahildeki çocuklar da kum ve suyla oynayarak zaman geçirdi. Kamp için Antalya’da bulunan Ukraynalı sporcular da sabah saatlerinde antrenmanlarını sahil bandında gerçekleştirdi. Sporcuların bazıları koşu yaparken, bazıları da kumların üzerinde ağırlıklarla çalıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir