Yalı Çapkını’nın Ferit’i Mert Ramazan Demir rahat durmadı! Afra Saraçoğlu’nu aldattı

Yalı Çapkını'nda Ferit rolüyle hayran kitlesine ulaşan Mert Ramazan Demir bir süredir Afra Saraçoğlu ile aşk yaşıyordu. 2 aylık ilişki kısa sürdü. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu ayrıldı. Açıklama yapmayan çiftten Demir'in Saraçoğlu'nu aldattığı öne sürüldü.

featured

Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, bir süredir birlikteydi.  Aşk haberlerini yalanlayan ikili, geçtiğimiz ay dudak dudağa görüntülenerek yakayı ele vermişti.

2 AYLIK AŞK SONA ERDİ

Çiftin mutluluğu kısa sürdü. Saraçoğlu ve Demir’in ayrıldığı öğrenildi. Açıklama yapmayan çiftten Demir’in Saraçoğlu’nu aldattığı öne sürüldü.

Geçtiğimiz gün, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in aşkının bittiği haberleri sosyal medyayı salladı.

MERT RAMAZAN DEMİR AFRA SARAÇOĞLU’NU ALDATTİ İDDİASI

Onur Akay, çiftin aşkının bitişiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Mert Ramazan Demir’in, Afra Saraçoğlu’nu aldattığını öne süren Onur Akay, “Türkiye’de güzel kadınların kaderidir aldatılmak. Afra ikinci kez aldatıldı ve bu aşka son noktayı koydu. Kadir Doğulu nasıl Neslihan Atagül’ü aldattıysa, Mert Ramazan Demir de öyle aldattı, kimse görüntüleyemedi.

Mert Ramazan Demir’in aldatması kaleme anacak bir konu da değil. Zaten Kadir’in de asıl aldatmaları kaleme alınamadı. Afra yine haklı, Mert’in özür dilemesini bırakın, Afra’nın ayaklarını öpse affetmeyecek ve affedilebilecek konu da değil. Dizinin ikinci sezonunda Allah senaristlere sabır versin.” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir