“Ben atakızıyım” diyen Birce Akalay Disney Plus’ın skandal kararı karşısında konuşmayı reddetti

Disney Plus'ın Atatürk dizisi ile ilgili aldığı skandal karar sonrası tepkiler gelmeye devam ederken ünlüler üç maymunu oynamakta kararlı gözüküyor Hazal Kaya'nın skandal açıklamasının ardından bir skandal açıklama da Birce Akalay'dan geldi. birce Akalay da konuya ilişkin sessiz kalmak istediğini duyurdu.

featured

Disney Plus Ermeni lobisine boyun eğerek Atatürk dizisini platformda yayınlamama kararı almıştı. Bu skandal karar sonrası hükümet yetkilileri ardı ardına tepkilerini dile getirmişti. RTÜK ise Disney Plus ile ilgili inceleme başlatıldığını açıklamıştı.

Disney Plus’a tepkiler gelmeye devam ederken her fırsatta Atatürkçü geçinen muhalif ünlüler bu konuda üç maymunu oynamayı tercih etti. Hazal Kaya’nın skandal açıklaması sonrası bir açıklama da Birce Akalay’dan geldi.

“ÇOK FAZLA ALTINI ÇİZMEYE GEREK YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM”

Akalay gazetecilerin sorularını yanıtladı. Atatürk dizisiyle ilgili de konuşan Akalay, “Ben bu konuyla alakalı fikrimi beyan etmek isteseydim sosyal medya hesaplarımdan yapabiliyorum. Sorunuzu nazikçe reddetmek istiyorum. Mevzu bahis Atatürk olduğu zaman ben atakızıyım zaten. Çok fazla altını çizmeye gerek yok diye düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir