Değirmenin suyu ASAM’dan! Ümit Özdağ’ın Ülker’den ve Diyanet’ten çarptığı paralar bakın kime gidiyor?

28 Şubat döneminde ASAM’a bağış adı altında milyonlarca dolar toplayan ve topladığı paraların hesabını ASAM Başkanlığını devrettiğinde veremeyen Ümit Özdağ’ın istiflediği dolarların sırrı ortaya çıktı. Ülker Holding ve Diyanet başta olmak üzere pek çok kuruma kendisini ‘derin devletin adamı’ olarak tanıtıp danışmanlık yapan Özdağ’ın milyonlarca dolar vurgun yaptığı iddia edilmişti.

featured

Kendisini spiker olarak tanımlayan ancak hiçbir yerde iş bulamayan Hande Karacasu’nun tamamen iç savaş çıkarma provokasyonu senaryosu olan Sessiz İstila filmini fonladığını itiraf eden Ümit Özdağ, Diyanet ve Ülker’den dolandırdığı paraları ırkçı provokasyon uğruna sağa sola saçıyor.

FİTNE TOHUMUNUN ÜÇÜNCÜSÜ 11 EYLÜL’DE

İlki Mayıs 2022’de, ikincisi ise Haziran ayında YouTube’da yayınlanan Sessiz İstila’nın 3’üncü filmi için Özdağ’dan yine yüklü miktarda fon alan Karacasu, yeni fitne tohumunu 11 Eylül 2022’de piyasaya sürecek.

15 Temmuz öncesi FETÖ propagandası gibi skandal film: Sessiz İstila!

YENİ SAHTE KAHRAMAN: HANDE KARACASU

Karacasu, Özdağ’dan aldığı paralarla çektiği filminin ardından halkı kin ve düşmanlığa sevk etmekten gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılmıştı. Irkçı çete de bu zamana kadar hiçbir şey başaramayan Karacasu’yu kahraman ilan etmişti.

Irkçı provokatör itiraf etti: Sessiz İstila filminin finansörü Ümit Özdağ çıktı

15 TEMMUZ ÖNCESİ FETÖ PROPAGANDASI GİBİ ORTAYA ÇIKMIŞTI

15 Temmuz öncesi tam da FETÖ propagandası filmlerini andıran Sessiz İstila’nın ilkinde sözde 2043 yılı anlatılmış; Türkçe’nin yasaklandığı, ülkenin işgal edildiği algısı yaratılmıştı.

Türkiye’de sokakların karışması ve ABD tarafından Suriye’nin kuzeyinde kurulmak istenen terör devletine zemin hazırlanması için oluşturulan ABD-FETÖ ortaklığının destekçi Sessiz İstila, Ümit Özdağ’ın sosyal medyadaki en büyük destekçileri FETÖ’cü ve PKK’lı hesaplar tarafından yayılıyor.

Halkı kin ve düşmanlığa tahrik serbest! Sessiz İstila skandalının 2. bölümü yayınlandı

İKİNCİSİNDE SIĞINMACILARI ÇÖP GİBİ MANCINIKLA FIRLATMIŞLARDI

FETÖ’nün algı operasyonları yöntemine benzetilen Sessiz İstila filminin 2’ncisinde Kam’ın verdiği özel iksiri içen Göktürk savaşçısı Aybars, gözlerini 2022 İstanbul’unda açıyor.

İktidarı ve hükümet karşıtlığını sığınmacılar üzerinden provoke eden filmde, sığınmacıları dışarı atılacak çöp gibi gösterilmişti.

İktidara göndermeler bulunan kısa filmde firari uyuşturucu mafya elebaşı Sedat Peker’in, ‘Lan bırakkk’ sözleri de yer almıştı.

Sessiz İstila 2’nin sonunda ise İzmir Marşı çalınmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir