15 Temmuz öncesi FETÖ propagandası gibi skandal film: Sessiz İstila!

15 Temmuz öncesi tam da FETÖ propagandası filmlerini andıran ırkçı bir film yayınlandı. Hande Karasu’nun yapımcılığını üstlendiği ve sözde 2043 yılının anlatıldığı ırkçı Sessiz İstila filminde; Türkçe’nin yasaklandığı, ülkenin işgal edildiği algısı yaratılıyor.

featured

Türkiye’de sokakların karışması, iç karışıklık çıkması ve ABD tarafından Suriye’nin kuzeyinde kurulmak istenen terör devletine zemin hazırlanması için ABD-FETÖ ortaklığının sosyal medya provokasyonu devam ediyor.

Kendilerine Türk milliyetçisi görüntüsü veren Fetöcü hesaplar, sosyal medyada başlattıkları ırkçı provokasyona tüm hızıyla devam ediyor. FETÖ’cülerin tuzağına düşen milliyetçi gençler de yapılan algı yönetiminden etkilenerek sığınmacılara karşı yapılan ırkçı propagandaya alet oluyor.

Irkçı dezenformasyonda FETÖ taktikleri! Eski videoları Ramazan Bayramı’nda çekilmiş gibi lanse edip provokasyon yaptılar

HER GÜN YALAN İÇERİKLER

Türkiye’de ırkçılık ve nefret açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın her gün sosyal medyada paylaştığı kurgu içeriklerin profesyonel bir ajans hizmeti olarak tasarlandığı; ajansa her ay 500 bin lira civarında ödeme yapıldığı iddia edildi.

Haziran ve Ağustos 2021 tarihlerinde açılan yüzlerce hesaptan ise Ümit Özdağ‘a malzeme çıkarmak için gün boyu kurgu videolar yayınlanıyor. Afgan ve Pakistanlıların sosyal medya hesaplarında malzeme arayan Ümit Özdağ ajansına bağlı sosyal medya ekibi, binlerce hesap arasından yaptıkları arşiv taramasında buldukları birkaç video üzerinden tüm Afgan ve Pakistanlıları ‘sapık’ olarak gösterecek algı çalışmasına başlıyorlar.

Irkçı provokasyona dev bütçe! ABD, Türkiye’deki ırkçı sosyal medya çetesine para akıtıyor

SOKAK ÇAĞRILARI

ABD tarafından fonlanan hesapların temel amacının Türkiye’de bir iç karışıklık çıkarmak ve Türkiye’nin dikkatini Suriye’nin kuzeyinden çekmek olduğuna işaret eden uzmanlar, Ümit Özdağ ve ırkçı provokasyon  yapan hesapların PKK-YPG terör örgütlerine ses çıkarmadığına dikkat çekiyor.

Söz konusu hesaplardan son günlerde ise sokağa çıkarak ‘sığınmacılara saldırma’ çağrıları peş peşe yapılıyor. Ümit Özdağ’ın algı operasyonu için kullanılan yeni tarihli sosyal medya hesaplarından yapılan tehlikeli çağrılara ise yüksek takipçili diğer ajans hesapları etkileşim desteği vererek geniş kesimlere yayılmasını sağlıyor.

‘SESSİZ İSTİLA’ İSİMLİ SKANDAL FİLM

Sözde yapımcı ve gazeteci Hande Karasu ile adı açıklanmayan Yönetmen Kam’ın ırkçı kısa filmi ‘Sessiz İstila’ Youtube’da yayınlandı.

15 Temmuz’dan önce FETÖ’nün propaganda amaçlı yayınladığı filmleri andıran Sessiz İstila filminde; bundan 21 yıl sonra, sözde 3 Mayıs 2043 yılının Türkiye’si anlatılıyor.

 

Skandal filmin verdiği mesajlar, 15 Temmuz öncesi FETÖ’cü kanallarda yayınlanan algı filmleri ile birebir aynı…

Halkı kin ve düşmanlığa sevk ederek sokakları karıştırma, Türk gençlerini sığınmacılara saldırtma, sokak olayları ve iç karışıklık çıkarma maksadıyla çekilen skandal filmle ilgili savcıların harekete geçmesi bekleniyor.

IRKÇI ÜMİT ÖZDAĞ’DAN DESTEK

Sığınmacıların ülkeyi işgal ettiği, Türkçe konuşmanın yasaklandığı ve Türk gençlerinin sokaklarda yürüyemez hâle geldiği algısı yaratılmaya çalışılan film ile ilgili ırkçı Zafer Partisi’nin Genel Başkanı Ümit Özdağ da Twitter’dan bir açıklama yaptı.

Sığınmacılarla ilgili yaptığı ırkçı açıklamalar ile gündemi meşgul etmeyi başaran Özdağ, Sessiz İstila filmiyle ilgili, ‘’Geleceğe gitmek mi istiyorsunuz? Ülkemizde neler olacağını görmek mi istiyorsunuz? Ya da geleceği görüp “Keşke” dememek mi istersiniz? O zaman bu videoyu izleyin ve izletin.’’ ifadelerini paylaştı.

“Karanlık odaların politika planlayıcısı” yine devrede! Ümit Özdağ, manipülasyona devam ediyor…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir