Halkı kin ve düşmanlığa tahrik serbest! Sessiz İstila skandalının 2. bölümü yayınlandı

Sığınmacılara karşı düşmanlığı körükleyen 'Sessiz İstila' adındaki algı dolu filmin ikicisi yayınlandı. Sığınmacıları mancınıkla çöp gibi fırlatarak, ülkeden kovma hayali olan Ümit Özdağ’ın fonladığı gibi görünen, kaynağı ve arkasındaki karanlık ellerin kim olduğu belli olmayan, fakat dil yöntem açısından FETÖ algı operasyonlarına benzeyen Sessiz İstila 2, Youtube'da yayınlandı.

Irkçı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın finanse ettiği FETÖ’nün algı operasyonları yöntemine benzetilen Sessiz İstila 2’nin yönetmen koltuğunda bu kez Gökalp Yemen oturuyor.

12 dakikalık kısa filmi, yapımcısı Hande Karacasu, Youtube kanalından yayınladı. Türkiye’deki sığınmacıları hedef alan Sessiz İstila’nın ikincisinde; Kam’ın verdiği özel iksiri içen Göktürk savaşçısı Aybars, gözlerini 2022 İstanbul’unda açıyor.

İktidarı ve hükümet karşıtlığını sığınmacılar üzerinden provoke eden filmde, sığınmacıları dışarı atılacak çöp gibi gösterildi. İktidara göndermeler bulunan kısa filmde suç örgütü lideri Sedat Peker’in, ‘Lan bırakkk’ sözleri de yer aldı. Sessiz İstila 2’nin sonunda İzmir Marşı çalındı.

NE OLMUŞTU?

Masrafları Ümit Özdağ tarafından karşılandığı belirtilen Sessiz İstila kısa filmi yayınlandıktan sonra büyük tepki çekmişti. Kısa filmin yapımcısı ve yönetmeni Hande Karacasu gözaltına alınmış, daha sonra serbest bırakılmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir