Ataşehir’de Selahattin Çelik’in öldüğü provokasyonun altından Ümit Özdağ çıktı: ‘Çok pis operasyon yapmaya çalışıyorlar’

Mülteci ve Göçmen Politikalarına muhalif olacağım diye yapılan sayısız dezenformasyon ve toplum mühendisliğinin son kurbanı 15 yaşında yaşamını yitiren Selahattin Çelik oldu. Gazeteci Emre Erciş, Çelik olayına yönelik yapılan soruşturma ile ilgili önemli detaylar paylaştı.

featured

Selahattin Çelik’in hayatını kaybettiği 11 Haziran 2022’de sosyal medyada mülteci ve göçmenlere karşı yapılan dezenformasyon ve ırkçılığın galeyanına gelen Çelik ve 5 arkadaşı Afgan asıllı 2 kâğıt toplayıcısını gasp etmeye çalıştı. Olay sırasında çıkan tartışmada arkadaşları ile birlikte kaçan Çelik, arabanın altında kalarak hayatını kaybetti.

Olayın hemen ardından Ümit Özdağ’ın ektiği ırkçılık ve dezenformasyon tohumları halkın sokağa çıkmasıyla bölgede mülteci ve göçmen avına dönüştü.

Irkçı Ümit Özdağ’ın hedef gösterdiği atık kağıt işçileri isyan etti: Provokatörler cezasını çekmeli

Bir sonraki gün yani tarihler 12 Haziran 2022’yi gösterirken, saat 23:30 sıralarında Ataşehir’deki Sütçü Yolu Caddesi ve Çimen Sokak üzerinde bulunan trafik ışıklarında araç camlarını silen göçmenlerin kaldığı 2 adet metruk bina, içerisinde kalanların bulunduğu sırada yarım saat arayla kundaklandı.

Olayla ilgili yapılan çalışmalarda; 2008 doğumlu Can K., 2009 doğumlu Ömer K., 2007 doğumlu Recep Onur U. ve 2006 doğumlu Selçuk Can C. isimli 4 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Şahıslar, beyanlarında, ‘’Afganların kaldığı binada bulunan 1 adet televizyonu çalıp kaçtıktan sonra bahse konu yerleri ateşe verdiklerini’’ itiraf etti. Zanlıların, hırsızlık malı ürünü Ş. Elektronik adındaki işyerinin işletmecisi olan Abdullah G.’ye 60 TL karşılığında sattıkları ortay açıktı.

Irkçı Ümit Özdağ’ın eline yine kan bulaştı! Giresun Tirebolu’da sığınmacılara saldırı

Aynı gün Murat G. adındaki şahsın hırsızlık ürününü satın aldığı tespit edildi. Çalışmalar sonucu hırsızlık yaparak kundaklama olayını gerçekleştiren 4 şahıs hakkında ‘’Mala zarar verme’’ ve ‘’Hırsızlıktan’’, 2 şahıs hakkında ise hırsızlık malı satın almaktan adli işlem yapıldı.

‘’BU OLAYIN SORUMLUSU ÜMİT ÖZDAĞ’DIR’’

Ortaya atılan dezenformasyon içerikli ırkçılık tohumu, 15 yaşında bir çocuğun hayatını kaybetmesine, 1 kişinin taksirle adam öldürme suçundan cezaevine girmesine, 4 çocuğun hırsızlık ve yağmadan, 2 kişinin de hırsızlık malı satın almaktan işlem görmesiyle sonuçlandı.

Bu olayın ve bundan sonra yaşanacak bu tip olayların 1. dereceden azmettiricisinin, dezenformasyon ve manipülasyon içerikli paylaşımlar yapan, insanlara göçmenlere karşı nefret tohumları ektiren Ümit Özdağ olduğunu vurgulayan Emre Erciş, ‘’Umarım şimdi içi rahattır…’’ ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ’ın gazıyla cinayet! Rize’de Afgan çay işçisini vuran Gökmen Topal Zafer Partili çıktı

‘’ÇOK PİS OPERASYON YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR’’

Son olarak takipçilerimden ricada bulunan Erciş, ‘’Siyaset adı altında toplum mühendisliği yapmaya çalışan Ümit Özdağ gibi şahısların değil, olayların akabinde Emniyet ve İl Valiliklerinden yapılan resmî açıklamalara kulak verin. Çok pis operasyon yapmaya çalışıyorlar ve sakın bu zokayı yutmayın’’ dedi.

Ümit Özdağ’ın dolduruşuna gelen düşük IQ’lu şahıstan metroda Arap aileye skandal sözler!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir