Irkçı Ümit Özdağ’ın eline yine kan bulaştı! Giresun Tirebolu’da sığınmacılara saldırı

Irkçı provokatör Ümit Özdağ'ın sığınmacılara yönelik nefret dili ve provokasyonu acı olayların yaşanmasına sebep oluyor. Rize'de Ümit Özdağ fanatiği bir şahsın Afgan çay işçisini silahla öldürmesinin ardından Giresun'un Tirebolu ilçesinde de ırkçı bir saldırıda kan döküldü.

featured

Ümit Özdağ’ın ırkçı provokasyonları ve kışkırtmaları, Giresun’da da kan dökülmesine sebep oldu.

Tirebolu plaj mevkiindeki bir parkta oturan 3 sığınmacı gence ırkçı hakaret ve küfürlerle saldıran bir grup kan dökülmesine neden oldu. Yaralanan Suriyeli gençlerden bir tanesinin beyin travması geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Suriyeli gencin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

ÜMİT ÖZDAĞ KIŞKIRTIYOR

Siyasi geleceğini yabancı düşmanlığı üzerine kurgulayan ve Türkiye’de bulunan sığınmacıları sürekli hedef gösteren Ümit Özdağ’ın kışkırtmaları kan dökülmesine sebep olmaya devam ediyor. Gün boyu sosyal medya üzerinden kurgu ve yalan içeriklerle sığınmacılara yönelik nefret oluşturmaya çalışan Özdağ’ın yalanlarından etkilenen bazı şahıslar sığınmacılara karşı şiddete başvuruyor.

Ümit Özdağ’ın gazıyla cinayet! Rize’de Afgan çay işçisini vuran Gökmen Topal Zafer Partili çıktı

ZAFER PARTİLİ GÖKMEN TOPAL AFGAN SIĞINMACIYI ÖLDÜRMÜŞTÜ

Geçtiğimiz hafta Rize’de Ümit Özdağ’ın sosyal medyada hayranı olan Gökmen Topal isimli şahıs Afgan çay işçilerine silahla ateş açmış, bir Afgan sığınmacıyı öldürmüştü. Geçen gün de Bağcılar’da Suriyeli bir genç evinin önünde ırkçı sloganlar eşliğinde kafasından vurularak öldürülmüştü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir