Ümit Özdağ’dan Gaziantep’te yeni yalan! Sahibi Türk olan gazinoyu, ‘Suriyelilere ait’ gösterdi

Irkçı provokatör Ümit Özdağ, Türkiye’yi karış karış gezerek kanla alınmış aziz topraklarımıza yalan tohumları ekmeye devam ediyor. Provokasyon kokan yalanlarının neredeyse tamamı belgelerle çürütülen Özdağ, bu kez de Gaziantep’te Türklere ait olan bir gazino için, ‘’Suriyelilere ait, Türkler giremiyor’’ diyerek algı yapmaya çalıştı. Yalanı kısa sürede ortaya çıkan Özdağ, provokasyon dolu tweetini silmek zorunda kaldı...

Türkiye’de iç savaş çıkartmak için elinden geleni yapan ırkçı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, provokasyonda yeni bir boyuta daha geçti. Sosyal medyadaki en büyük destekçisi FETÖ ve PKK’lı hesaplar sayesinde yalanlarını yayarak sığınmacı düşmanlığı yapan Özdağ, son olarak Gaziantep’teki bir gazino üzerinden provokasyona kalkıştı.

Özdağ, bu sefer de Gaziantep’te sahibi Türk olan ve herkesin rahatlıkla girip çıktığı gazino önünde yalanlarına devam etti.  Yalan sözlerle halkı düşmanlık ve ırkçılığa teşvik etmeye çalışan Özdağ, gazinonun Suriyelilere ait olduğunu ve Türklerin girmesinin yasak olduğunu söyledi.

Hem yalancı hem sahtekâr! Ümit Özdağ’ın kezzap yalanında son dakika

Özdağ, “Türklerin girmesi yasak” olan gazino, yarın Türklerin girmesi yasak olan mahalle ve ilçeler… Aziz Türk Milleti, “Davulla zurnayla yollayacağız” diyenler yalan söylüyor. Kimse bedava alışveriş yaptığı yerden gönüllü gitmez.’’ ifadelerini kullandı.

UTANMAZ UTANDI!

Irkçı Ümit Özdağ, bu yalanını da eline yüzüne bulaştırdı. Bu yalanı da kısa süre içerisinde ortaya çıkan Özdağ, provokasyon dolu videosunu paylaştığı Twitter hesabından sildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir