Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesinde silahlı çatışma! 1 ölü, 3 yaralı

Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde çıkan silahlı kavgada iddiaya göre; bir kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

featured

Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde silahlı kavga çıktı. İddiaya göre aralarında husumet bulunan iki grup hastanede karşılaştı.

İki grup arasında çıkan tartışmanın büyümesi sonucu silahlar konuştu. Alınan bilgiye göre çıkan silahlı çatışmada bir kişi yaşamını yitirirken üç kişide yaralandı.

Yaralılar ambulans ile Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde geniş çaplı güvenlik önlemi aldı.

Olay yerinden kaçan zanlıyı ise güvenlik güçleri mahalle arasında yakalayarak gözaltına aldı.

YARALANANLARDAN BİRİNİN OLAYLA İLGİSİ YOK

Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi içinde çıkan silahlı kavgada seken kurşunlardan birinin, hastaneye gelen ve olayla ilgisi olmayan bir kadına isabet ettiği öğrenildi.

Saldırgan ve yaralıların sivil vatandaş olduğu kaydedilirken, yaşanan olay hastane girişlerine yerleştirilmesi planlanan X-Ray cihazı tartışmalarını da alevlendirdi.

Kavgada taraflardan A.Y., belinden çıkardığı silahla ateş açtı. Olayda A.B., S.T. ve konuyla ilgisi olmayan F.A. kurşunların isabet etmesi sonucu yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından sedyeyle acil bölümüne kaldırıldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir