Ümit Özdağ şimdi de FETÖ’cü hainlerin sahte ‘polis sendikası’ hesaplarına sarıldı

Daha önce FETÖ’cü hainlere 'yalan söyleme teknikleri' dersi veren Ümit Özdağ, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası KHK ile ihraç edilen FETÖ’cü hainlerin kurduğu ‘Polis Sendikası’, ‘Polis Birlikte Platformu’ gibi provokasyon hesaplarının yalanlarına sarıldı. Kendisini, ‘’Polisleri, istihbaratçıları yetiştiren hoca’’ olarak tanıtan Özdağ’ın eğittiği FETÖ’cüler, 15 Temmuz’da halka kurşun sıkan hainlerdi. Ve o hainler şimdilerde hocaları Ümit Özdağ'ın sosyal medya yalanları için malzeme üretiyor.

featured

Son zamanlarda sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda yalan olduğunu bildiği halde ısrarla bazı iddiaları tekrarlayan Ümit Özdağ’ın zamanında ders verdiği FETÖ’cü teröristlerden sosyal medyada aldığı destek dikkatlerden kaçmıyor.

FETÖ terör örgütü üyelerine ‘algı yönetimi ve manipülasyon’ eğitimlerini veren Ümit Özdağ, yetiştirdiği öğrencilerinin başaramadığı ‘iç savaş’ tuzağına Türkiye’yi çekmek için yoğun çaba sarf ediyor. Özdağ’a en büyük destek ise yine Fetö’cülerden geliyor.

FETÖ fısıldıyor, Ümit Özdağ konuşuyor! Provokatörden hep aynı taktik: “Biliyorum ama söylemem”

FETÖCÜ POLİSLERDEN POLİS SENDİKASI HESAPLARI

Son yıllarda terör örgütlerine Türkiye’yi dar eden, terörün finansmanı uyuşturucu ve insan ticaretini bitme noktasına getiren Türk Emniyeti’ne, terör örgütlerinin sosyal medya üzerinden saldırıları devam ediyor.

Sahada Emniyet güçlerinin karşısına çıkacak cesareti olmayan terör ve mafya işbirliği, sosyal medyada FETÖ’cü hesaplar vasıtasıyla yine bir dezenformasyon hareketi başlattı. Bazı CHP’li milletvekilleri tarafından da desteklenen FETÖ’cü hesapların Türk polisi kılığına bürünerek HDP tezlerini savundukları dikkatlerden kaçmadı.

Son zamanlarda polis ve doktor isimleriyle yüzlerce hesap açan Fetöcü teröristlerin kurduğu ‘Polis Sendikası’, ‘Polis Birlik Platformu’ gibi sosyal medya hesapları Türk polisini provoke etmek için gün boyu polislerle ilgili asılsız paylaşımlar yapıyor.

POLİSLERE AHLAKSIZ TUZAK

Fetöcü firariler tarafından açılan sahte polis hesapları gün boyunca sosyal medyada polislere yönelik aldatıcı paylaşımlar yapıyor. Polisleri devlete karşı ayaklanmaya davet eden operasyon hesaplarına karşı Emniyet Genel Müdürlüğü geçtiğimiz aylarda harekete geçmişti.

Bu hesaplara dikkat! Bin bir kılık FETÖ şimdi de ‘polis ailesi’ ve ‘polis sendikası’ oldu

 

 

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir