FETÖ fısıldıyor, Ümit Özdağ konuşuyor! Provokatörden hep aynı taktik: “Biliyorum ama söylemem”

Firari Fetöcü teröristlere yalan söyleme ve manipülasyon eğitimleri veren akıl hocaları Ümit Özdağ, bugünlerde Türkiye'de sokakları karıştırmak ve bir iç savaş çıkarmak için yoğun çaba sarf ediyor. Neredeyse her açıklaması resmi makamlarca yalanlanan Özdağ, ısrarla yalan söylemeye devam ediyor. Kendisini derin devletin adamı gibi göstererek maddi çıkar sağlayan Özdağ'ın en önemli taktiği ise 'Konya'da üretilen otomatik silahlar' iddiasında olduğu gibi 'Biliyorum ama söylemem"

featured

15 Temmuz hain darbe girişiminde silahla ele geçiremedikleri Türkiye’yi sosyal medya operasyonlarıyla karıştırmak isteyen FETÖ’cüler hiçbir fırsatı kaçırmıyor. Bugüne kadar pek çok siyasetçi ve gazeteciyi Türkiye’ye karşı operasyonlarında kullanan FETÖ’cüler en son firari mafya ve uyuşturucu kaçakçısı Sedat Peker’den medet ummuşlardı.

Bugünlerde ise FETÖ’cülerin Türkiye’deki operasyonlarında kullandıkları gözde isim; sokakları karıştırmak için yalan haberlerle sığınmacı düşmanlığını körükleyen ve bir iç savaş çıkarmak için uğraş veren Ümit Özdağ.

Ümit Özdağ’ın mide bulandıran ilişki ağı deşifre oldu! ‘2023 bir seçim değil, istihbarat savaşı olacak’

KONYA YALANINI DAHA ÖNCE DE SÖYLEDİ

Sığınmacılarla ilgili Fetö’cü hesapların desteğiyle sosyal medyada yalan rüzgarı estiren Özdağ, dün yaptığı basın toplantısında kendisine ‘akli melekeleri yerinde değil’ diyen İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı’ya “Konya’da üretilen otomatik tüfekler kimler tarafından kimlere dağıtıldı? Bunu kamuoyuna açıklayın. Yoksa biz açıklayacağız.” diye seslenmişti.

İsmail Çataklı’dan Ümit Özdağ’a: ‘Siyasi bir meczupla karşı karşıyayız’

Daha önce firari Fetöcüler tarafından da defalarca dillendirilen bu iddia Ümit Özdağ’a destek veren Fetö medyası tarafından da manşetlere taşındı.

HEP AYNI TAKTİK: “BİLİYORUM AMA SÖYLEMEM”

Kendisini ‘derin devletin adamı’ olarak tanıtarak pek çok kurum ve kişiyi dolandırdığı iddia edilen Ümit Özdağ, istihbaratçıların hocası olduğu, üst düzey emniyet görevlilerini yetiştirdiği gibi yalanları sıkça tekrarlıyor.

Konya’da otomatik silah üretildiğini iddia eden Özdağ, geçtiğimiz yıllarda da aynı yalana benzer başka bir iddiayı gündeme taşımıştı.

 

 

FETÖCÜ’LERE ÖĞRETTİĞİ TAKTİK İLE KİRLİ SİYASET

FETÖ terör örgütü üyelerine ‘algı yönetimi ve manipülasyon’ eğitimlerini veren Ümit Özdağ, MHP ve İYİ Parti’yi ele geçirme operasyonları ters tepince çareyi Zafer Partisi’ni kurmakta bulmuştu.

Parti politikalarını tamamen savaştan kaçarak Türkiye’ye yerleşen sığınmacılara düşmanlık üzerine kuran Özdağ, sosyal medya hesabından her gün nefret kusan paylaşımlar yapıyor. FETÖ’cüler tarafından kendisine ulaştırılan çoğu kurgu ve eski tarihli olan videolarla yabancı düşmanlığını körüklen Özdağ’ın yalanları daha önce defalarca deşifre edilmişti.

 

FETÖCÜLERE VERDİĞİ AKIL: “YALANI ISRARLA PAYLAŞIN Kİ AMACINA ULAŞSIN”

Son zamanlarda sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda yalan olduğunu bildiği halde ısrarla bazı iddiaları tekrarlayan Özdağ’ın zamanında ders verdiği FETÖ’cü teröristlerden sosyal medyada aldığı destek dikkatlerden kaçmıyor.

Screenshot 2022 02 21T220400.440

Screenshot 55

FETÖ ile derin bağları bulunan Özdağ’ın çıkardığı derginin yazar kadrosunda firari Emre Uslu başta olmak üzere FETÖ’cü pek çok isim yer alıyor.

FETÖ’cü hesabın yalanını servis eden Ümit Özdağ yine çuvalladı! Zeytinburnu Kaymakamlığı’ndan flaş açıklama

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir