Tozluyaka’da gönülleri ısıtan sahne! Hazal yine yaptı yapacağını

FOX TV'de her Pazar günü yayınlanan Tozluyaka dizisi ekranlarda yerini aldı. Bu akşam 20.00'da Tozluyaka'nın son bölümünde Hazal'ın Ege'yi annesiyle tanıştırması sahneleri sosyal medyada gündem oldu.

featured

FOX TV ekranlarında yayınlanan Tozluyaka dizisi bu akşam yeni bölümüyle seyircisiyle buluştu. Diziyi takip edenler Tozluyaka son bölüm izle olarak internette araştırıyor. Başrollerinde Emre Kınay, Dolunay Soysert ve Çağla Şimşek gibi isimlerin yer aldığı Tozluyaka dizisi, seyirciler tarafından merakla takip ediliyor.

HAZAL EGE’Yİ ANNESİYLE TANIŞTIRDI

Tozluyaka yeni bölümde Hazal’ın Ege’yi annesiyle tanıştırması sosyal medyada gündem oldu.

TOZLUYAKA 18. BÖLÜM ÖZETİ

Gizemli kişinin hedefinde bu defa Ali vardır. Bunu öğrenen Berk ise o kişinin kimliğini ortaya çıkarmak için Ali’den bir saniye bile ayrılmama kararı alır. Onların bu isteksiz yakınlaşması ise Kenan ve Derya’yı da etkisi altına almıştır çoktan.

TOZLUYAKA OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Tozluyaka oyuncu kadrosunda; Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Begüm Birgören, Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Arslan, Durukan Çelikkaya, Özgür Daniel Foster, Ahmet Haktan Zavlak, Doğa Lara Akkaya, Sude Zelal Güler, Oğulcan Arman Uslu, Nu Yazar, Kadim Yaşar, Nebil Sayın yer almaktadır.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir