MasterChef’te kim elendi? 30 Ekim MasterChef’e veda eden isim kim oldu?

MasterChef Türkiye'de haftanın veda eden yarışmacısı belli oluyor! Eleme potasına giren altı yarışmacı arasından biri Masterchef'ten ayrılıyor. Hafta boyu takım mücadelelerinde potaya girmemek için yarışan yarışmacılar, bu kez gitmemek için tezgâh başına geçti. 30 Ekim MasterChef'e veda eden isim kim oldu? İşte detaylar...

featured

TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022’de yeni bir veda yaşanıyor. Hafta boyunca kırmızı ve mavi takımlar kıran kırana bir mücadele gerçekleştirdi. Karşılaşmaların ardından altı yarışmacı gitme adayı olarak potaya girdi. Pazar akşamı ise yarışmacılar iki aşamalı oyunda ter döktü. İşte, 30 Ekim MasterChef’ten elenen isim ve eleme adayları…

MASTERCHEF’TE KİM GİTTİ?

Kırmızı ve mavi takım üyeleri, bir hafta mutfaktaki mücadelelerini bırakmadı. Ancak peş peşe mağlup olan ise kırmızı takım oldu. Kırmızı takımdan 6 isim eleme potasında pazar akşamı yarıştı. MasterChef jürisi potada olan Burak Kaya, Serpilay, Tayfun, Yağız, Büşra ve Metin’nden ilk aşamada brüksel lahanası ile yaratıcı ve leziz tabaklar istedi.

Rekabetin had safhada olduğu oyun sonunda jüri tabakları değerlendirdi. Metin oyunun birincisi olurken Burak Kaya da ikinci seçildi. Oyunun üçüncüsü de Yağız oldu.

Tayfun, Büşra ve Serpilay son üçe kaldı ve son oyuna çıktı. Bu aşamada yarışmacılar şef tabağı yapıyor.Bu haftaki şef tabağı ise Somer Şef’ten geldi. Üç isim de elenmemek için Somer Şef’in Taş Havuz adlı tabağını en iyi şekilde yapmak için gayret etti.

Üç ismin de tabakları değerlendirildi. Tayfun, Büşra ve Serpilay’ın tabağında hatalar ve eksikler vardı. Hepsine rağamn birinci olan Büşra oldu. Gözyaşlarına boğulan Serpilay’ın yanı sıra yarışmaya veda eden Tayfun oldu.

Serpilay sonucun ardından, ”Üzgünüm, sevinemiyorum. Son 10 dakikada eve gideceğimi düşünüyordum. Buraya bir daha gelmek istemiyorum. Tayfun abi kusura bakma, geçmiş olsun.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir