Tozlu Yaka Derya kimdir? Dolunay Soysert fiziği ve duru güzelliğiyle büyüledi

FOX TV’de yayınlanan Tozlu Yaka dizisinde Derya karakteri dikkat çekti. Oyuncu Dolunay Soysert, sosyal medyadaki pozlarıyla gündem oldu. Sevilen dizinin oyuncuları ve karakterleri merak ediliyor. Dolunay Soysert, Tozlu Yaka dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Peki ama Dolunay Soysert kimdir?

featured

Dolunay Soysert, Tozlu Yaka dizisinin oyuncu kadrosunda Derya karakterini canlandırıyor. Sevilen dizideki karakterler kısa sürede ilgi gördü. Peki ama Dolunay Soysert hangi dizilerde oynadı?

FİZİĞİYLE TAŞ ÇIKARTTI

49 yaşındaki Dolunay Soysert, izleyicilerin merak konusu haline gelirken, sosyal medyadaki paylaşımları görenleri mest etti.

Oldukça cesur pozlara imza atan Soysert, gençlere taş çıkarttı.

Bikilini ve dekolteli karelerini takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncu, tam not aldı.

TOZLU YAKA DERYA KİMDİR?

Güleryüzlü, merhametli, zeki.

Adaletin terazisi onun elinde olsaydı hakkını almayan kimse kalmazdı bu dünyada. Ne istediğini bilen, dürüst, güvenilir biri. Her şeyin başında o bir anne. Zorluklarla kurduğu kendi dünyasındaki en büyük mutluluğu ise oğlu Ali. Onu da kendi gibi yetiştirmek için elinden geleni yapan mücadeleci bir anne. Eğriye eğri doğruya doğru diyebilen güçlü bir kadın. Haksızlığın karşısında oğlu olsa tanımaz. Ama hayat öyle tuhaftır ki haksızlığın nereden geldiği hiç belli olmaz

DOLUNAY SOYSERT KİMDİR?

Dolunay Soysert eğitimine İstanbul Üniversitesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümü ile başlamış ve Müjdat Gezen Sanat Merkezı Tiyatro Bölümü ile devam etti. Mezun olduktan sonra İstanbul Şehir Tiyatroları’nda 4 yıl çalışmıştır. Daha sonra 4 yıl ABD’de yaşayan sanatçı, Nebraska Ünıversitesi’nde tiyatro eğitimi ve New York’da Sally Johnson Studio’da Sinema–TV oyunculuğu eğitimi aldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir