Tozlu Yaka Cemre katil mi? Ecem Çalhan kimdir, hangi dizilerde oynadı?

FOX TV’de yayınlanan Tozlu Yaka dizisinde Cemre karakteri dikkat çekti. Sevilen dizinin oyuncuları ve karakterleri merak ediliyor. Ecem Çalhan, Tozlu Yaka dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Peki ama Ecem Çalhan kimdir?

featured

Ecem Çalhan, Tozlu Yaka dizisinin oyuncu kadrosunda Cemre karakterini canlandırıyor. Sevilen dizideki karakterler kısa sürede ilgi gördü. Peki ama Ecem Çalhan hangi dizilerde oynadı?

CEMRE ROLÜNDE OYNUYOR

Merhametli, adaletli ve dürüst bir kızdır.

Bağlı olduğu zincirlerin henüz farkında bile değildir. Evde, okulda, arkadaşları arasında ve aşk hayatında bile birilerine zorla bağlanmış gibidir. En büyük sınavını aşk hayatında verir. İçindeki gerçek Cemre’yi tanıdıkça özgürlüğün tadına varacaktır ama karşısında ilk duracak olanlar ise tüm sevdikleri olacaktır.

Tozluyaka’nın yıldızı Ulvi Kahyaoğlu İspanya’yı fethetti! Kerem Bürsin ve Can Yaman’ı sollayacak

ECEM ÇALHAN KİMDİR?

Ecem Çalhan 19 Ocak 1996 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Çalhan oyunculuk kariyerine 2019 yılında ‘Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ adlı diziyle başladı. Başarılı oyuncu ‘Tozluyaka’ adlı dizide ‘Cemre’ karakterine hayat veriyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir