TikTok fenomeni Büşra Yılmaz’a iğrenç mesajlar: ‘Seni yerim, sana…’

İzmir'de yaşayan TikTok fenomeni Büşra Yılmaz'a (26) Emre Ç. (23) isimli şüpheli tarafından Instagram'dan 'Seni yerim. Sana doyamıyorum. Bakmaya doyulmuyorsun ya çok güzelsin. Günaydın güne yine seni izleyerek başladım' mesajları atıldı. Zincirleme cinsel taciz suçundan 3 yıl hapis istemiyle yargılanan sanık Emre Ç. mahkemede beraat etti. Büşra Yılmaz'ın avukatı Alperen Cihan Çetinkaya karara itiraz ederek dosyayı istinafa taşıdı.

featured

İlginç olay, 7 Mayıs 2021’de İzmir’de yaşandı. Ankara’da yaşayan 23 yaşındaki Emre Ç., TikTok fenomeni Büşra Yılmaz‘a (26) Instagram’dan “Seni yerim. Sana doyamıyorum. Bakmaya doyulmuyorsun ya çok güzelsin. Günaydın güne yine seni izleyerek başladım” şeklinde mesajlar attı.

1.5 milyon takipçisi olan Büşra Yılmaz avukatı Alperen Cihan Çetinkaya aracılığıyla İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Şüpheli Emre Ç. savunmasında, “Büşra Yılmaz’ı tanımıyorum. Büşra Yılmaz’a kötü amacım olmadan iltifat etmek için bu mesajları attım. Bana rahatsız olduğunu belirtseydi ben bu mesajları yazmazdım. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum” dedi.

İddianamede Emre Ç.’nin Büşra Yılmaz’a yönelik farklı tarihlerden birden çok mesaj atarak cinsel saik ile hareket ederek cinsel taciz suçunu zincirleme şekilde işlediği belirtildi.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı sanık hakkında zincirleme cinsel taciz suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

İddianame İzmir 13. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Sanık Emre Ç. yargılandığı mahkemede beraat etti.

Büşra Yılmaz’ın avukatı Alperen Cihan Çetinkaya ile karara itiraz etti.

Çetinkaya, “Müvekkilimiz, ünlü bir spor eğitmeni olduğu için sosyal medyada bir fenomendir. Hükmün istinaf yoluyla incelenerek bozulmasına ve şahsın en ağır şekilde cezalandırılmasına karar verilmesini yüksek mahkemenizden arz ve talep ederim” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir