Tanju Özcan’dan canlı yayında şok sözler: “İb..e gibi p..şt gibi mi oturayım?”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yüzlerce kişinin canlı olarak izlediği basın toplantısında “İb..e gibi p..şt gibi mi oturayım?” sözleriyle gündem oldu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, gerçekleştirdiği basın toplantısında söylediği sözlerle gündemde.

Bolu Belediye binasında basın mensuplarıyla gerçekleştirilen ve sosyal medya üzerinden yapılan canlı yayınla yüzlerce kişinin takip ettiği toplantıda yaptığımız habere tepki gösteren Özcan’ın “İbne gibi puşt gibi mi oturayım?” sözleri toplantıya damga vurdu.

“KEDİ GİBİ” İFADESİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Hafta sonu oynanan Boluspor-Adanaspor maçında Tanju Özcan’ın AK Parti İl Başkanı Suat Güner ve MHP Başkan İl Başkan Vekili Mehmet Başaran‘ın arasına oturmasını Boluspor için siyasilerin birlik olduğu mesajıyla haberleştiren TV Bolu, Özcan’ın esprili yapısı ve fotoğraftaki ifadesi sebebiyle “Tanju Özcan kedi gibi oturdu… Siyaseten rakip Boluspor için omuz omuza” başlığıyla vermişti.

“İBNE GİBİ PUŞT GİBİ Mİ OTURACAKTIM?”

Maç başlangıcında tribünde AK Parti İl Başkanı Suat Güner ve MHP İl Başkan Vekili Mehmet Başaran arasında oturan Özcan’ın oturuş pozisyonu ve verdiği ifade ile ilgili TV Bolu’nun kullandığı “Kedi gibi” başlığı hakkında “İb..e gibi p..şt gibi mi oturayım?” yanıtını verdi.

İşte o anlar:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir