Tanju Özcan CHP Genel Merkezi önünde koltuk fırlattı!

Seçim hezimeti sonrası Kılıçdaroğlu'na değişim çağrısında bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "değişim ve adalet" yürüyüşüne başlamıştı. CHP Genel Merkezi önünde halka seslendi. Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısında bulunan Özcan, parti önüne koltuk fırlattı.

featured

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, seçim hezimeti sonrası Kılıçdaroğlu’na istifa çağrısında bulunmuştu. Karşılığında CHP’den ihracı için disipline sevk edilen Özcan 10 gün önce adalet ve değişim yürüyüşüne başlamıştı. Özcan, 10 gün süren “Adalet ve Değişim” yürüyüşünün ardından CHP Genel Merkezi önünde kendisini bekleyen vatandaşlara seslendi.

“YETER ARTIK YETER”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu istifa etmediği için zehir zemberek sözlerle eleştiren Tanju Özcan, “Genel Başkana 13 yıl boyunca şans verdik. 13 yıl boyunca 11 genel, yerel seçim, referandum kaybetti, yeter artık, yeter.” dedi.

“ŞİMDİ GİT EVİNDE OTUR TORUNLARINI SEV”

Tanju Özcan, “Bu koltuk meraklısı Bay Kemal’i göndermenin zamanı geldi. Sen madem bu kadar koltuk seviyorsun, ben sana koltuk getirdim. Şimdi in o koltuktan al bu koltuğu git evinde otur, torunlarını sev.” diyerek otobüsün üzerinden CHP Genel Merkezi önüne koltuk fırlattı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir