Depremden önce kalbi sıkışan Taha Duymaz: ‘Kardeşlerimin yanına gitmek istiyorum’ diyerek oraya koşmuş

Binlerce kişinin yaşamını yitirdiği asrın felaketinde Hatay'da enkaz altında kalan genç fenomen Taha Duymaz'ın son durumu merak konusu olmaya devam ediyor. Taha Duymaz için CZN Burak ve Dilan Polat da günlerce seferber olmuştu. Depremin 12. gününde sosyal medya fenomeni Taha Duymaz hakkındaki yeni gelişmeyi Ragıp Narin paylaştı.

featured

TikTok hesabında yaptığı yemek çekimleri ile ünlenen Taha Duymaz yaşadığı zorbalıklardan sonra estetik operasyonlar geçirmişti. 2003 doğumlu Taha Duymaz, 7 kız, 5 erkek olmak üzere 12 çocuklu bir aileye sahip. Zor bir çocukluk geçiren fenomen Kahramanmaraş merkezli depreme halasının evinde yakalandı.

Benzer Haberler
dilan-polat-taha-duymaz-aciklamasi
Taha Duymaz’ın hayatını kaybettiği enkazla ilgili Dilan Polat’tan flaş açıklama
taha duymaz dilan polat (2)
Ablası, Taha Duymaz’ın cesedini saklayıp kampanyadan para mı kazandı? Dilan Polat isyan etti…
taha-duymaz-vefat
6 gündür Hatay’da enkaz altında olan Taha Duymaz’dan acı haber

Hatay‘da günlerdir enkaz çalışmaları devam eden binada enkaz altında olan Taha Duymaz’ın arkadaşı Ragıb Narin hem çalışmaların son durumunu paylaştı hem de fenomenin adeta son sözleri niteliğindeki ifadelerini…

KARDEŞLERİNİN YANINDA OLMAK İSTEMİŞ

Ragıb Narin Instagram paylaşımında “Buradaki yetkililer enkazın Hatay’ın en riskli 3. enkazı olduğunu söylüyor. O gün ablasında kalıyorken kardeşi doğum günü diye Taha’yı çağırıyor.

ragıp narin instagram

Eniştesi ‘gitme akşam akşam’ derken Taha ‘kalbim sıkışıyor kardeşlerimin yanına gitmek istiyorum’ diyor.

Halaları giriş katı olduğu için evi 3 defa kilitliyorlarmış. Bunların hepsi tesadüf mü yoksa yazılmış mı bazı şeyler?” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir