6 gündür Hatay’da enkaz altında olan Taha Duymaz’dan acı haber

6 gündür ailesiyle Hatay'daki evlerinin enkazında yaşadığı umut edilen fenomen Taha Duymaz'dan acı haber geldi. Enkaz başındaki ekipler termal kameralardan enkaz altında yaşam belirtisi tespit edemedi.

featured

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6’lık depremler 10 ilimizde büyük yıkımlara neden oldu. Yaşanan deprem felaketinde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Hatay’da yaşayan ve yayınladığı yemek videoyla tanınan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, ve ailesi de depremde göçük altında kalmıştı.

thumbnail
İlişkili Haber
Taha Duymaz’ın son videosu izleyenleri ağlattı: ‘Belki 20 yaşımda öleceğim’

‘TAHA’NIN OLDUĞU BİNANIN ÜZERİNE BİR BİNA DAHA YIKILMIŞ’

Depremin ardından bölgedeki vatandaş için çalışmalara başlayan şarkıcı Derya Uluğ, sosyal medya hesabından Taha Duymaz’ın olduğu binanın üzerine bir bina daha yıkıldığını ve büyük vinçlere ihtiyaç duyulduğunu söyledi

‘AFAD GELDİ, ÇALIŞMALAR BAŞLADI’

Derya Uluğ son paylaşımında ise AFAD’ın bölgeye gittiğini söyleyerek “Bu binada, Taha Duymaz’ın kendisi, kardeşi Melek Duymaz ve Umut Duymaz, halası, eniştesi ve komşuları var. Herkesten yardım istiyorum. Taha’nın olduğu enkaza AFAD geldi, çalışma başladı arkadaşlar. Şu an gelen kesin ve et bilgi. Orda zorlu bir süreç var. Dualarınızı eksik etmeyin” dedi.

taha duymaz öldü

ACI HABER GELDİ

Hatay’da ailesiyle birlikte göçük altında kalan ve 6 gündür kurtarılmayı bekleyen sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’dan acı haber geldi. Taha Duymaz ve ailesinin enkaz altında vefat ettiği öğrenildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir