Ablası, Taha Duymaz’ın cesedini saklayıp kampanyadan para mı kazandı? Dilan Polat isyan etti…

Depremde Hatay'da ailesiyle yaşadığı ev yıkılan ve enkaz altında kalan fenomen Taha Duymaz hayatını kaybetti. Taha'nın hala enkaz altında canlı olduğunu iddia eden ve sosyal medyadan sürekli çağrı yapan ablası Semiha Duymaz'la ilgili şok eden bir iddia ortaya atıldı.

featured

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6’lık depremler 10 ilimizde büyük yıkımlara neden oldu. Yaşanan deprem felaketinde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Hatay’da yaşayan ve yayınladığı yemek videoyla tanınan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, ve ailesi de depremde göçük altında kalmıştı.

‘TAHA DEPREMİN İLK GÜNÜ VEFAT ETTİ’ İDDİASI

Sosyal medyada yer alan iddialara göre fenomen Taha Duymaz ve ailesinin enkaz altında olduğu binaya giden AFAD ekipleri binada yaşam belirtisine rastlamadı. Taha Duymaz’ın cansız bedeninin depremin ilk günü çıkarıldığı ancak ablasının bu durumu sakladığı iddia edildi.

Ünlü sanatçı Gülben Ergen de Taha Duymaz’ın vefat haberini AFAD ekiplerinden aldığını belirtti.

DİLAN POLAT’TAN ŞOK AÇIKLAMA

Hatay’da kısıklı imkanlarla yemek yaparak fenomen olan Taha Duymaz Hatay’da göcük altında kalmıştı. Günlerdir Duymaz hakkında şoke eden iddialar gündeme geliyor. “Rambolingo7” adlı hesaptan yapılan paylaşımlarda Taha Duymaz’ın ailesi hakkında şoke eden iddialar ortaya atıldı. Bu hesap Duymaz’ın cenazesinin ilk saatler çıkarıldığını yazdıktan sonra hesabını kapandı.

Konuyla ilgili ilk günden itibaren ilgilenen fenomen Dilan Polat da,Taha’nın vefat ettiğini düşündüğü bir story paylaşınca sosyal medyada gündem oldu.

 

TAHA DUYMAZ’IN YOUTUBE KANALI SATILDI MI?

Sosyal medyada ise Taha Duymaz’ın ablasıyla ilgili çok enteresan iddialar dolaşıyor. Bazı sosyal medya hesapları, Taha’nın milyonlarca takipçisi olan YouTube kanalından bir reklam anlaşması yapıldığını ve kanalın profil özelliklerinin değiştirildiğini iddia etti.

 

TAHA DUYMAZ KİMDİR?

Taha Duymaz, Hatay’ın Hatay’ın Yayladağ ilçesinde bulunan Güveççi Köyü’nde ailesiyle birlikte yaşıyor.

Yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle 4. sınıfta okulu bırakmak zorunda kalan Taha Duymaz, arabaya binemiyor ve zamanının çoğunu bu sebeple köyde geçiriyor.

Yaptığı yemek videolarıyla tanınan Taha Duymaz’ın yemek videolarını kız kardeşi ile birlikte hazırlıyor.

Taha Duymaz’ın 12 kardeşi bulunurken yaptığı açıklamada  mutfak işlerine ilgi duyduğunu ve elindeki az imkanlarla küçük mutfağında yemek yaptığını söyledi.

taha duymaz öldü

Taha Duymaz hayalini ise “ Yemek yapmayı çok seviyorum. Kendimi en iyi şekilde geliştirerek çocukluk hayalim olan iyi bir aşçı olmak istiyorum.” sözleriyle ifade etmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir