Survivor Pınar Saka kimdir, nereli, kaç yaşında?

Survivor All Star 2024 yarışmacısı Pınar Saka hayatı araştırılmaya başlandı. Uzun zamandır heyecanla beklenen Survivor All Star bu akşam ekranlara geliyor. Survivor All Star 2024 yarışmacıları arasında Pınar Saka da yer alıyor. Survivor All Star 2024 yarışmasında kırmızı takımda yer alacak Pınar Saka'nın kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Survivor Pınar Saka kimdir, nereli ve hangi sezon yarıştı?

featured

Survivor 2024 All Star bu akşam izleyici ile buluşuyor. Survivor’un iddialı isimleri arasında yer alan Sercan Yıldırım’ın hayatı merak edilirken “Pınar Saka kimdir, nereli ve hangi sezon yarıştı? Survivor All Star 2024 Pınar Saka kaç yaşında?” soruları araştırılmaya başlandı. Survivor All Star formatıyla ekranlara dönüyor. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları belli olurken geçtiğimiz yıllarda ortaya koyduğu başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Ogeday, Sahra, Yasin Obuz, Damla Can, Turabi, Furkan Kızılay, Özgür Tetik, Doğukan Manço, Merve Aydın gibi isimlerin yanı sıra All Star kadrosunda Serc Pınar Saka da yerini alacak.

Survivor all star 2024 Pınar Saka

PINAR SAKA KİMDİR?

Pınar Saka, 1985 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Nebraska Üniversitesi Uluslararası İşletme ve Pazarlama Bölümü’nde tamamlayan Pınar Saka, Boğaziçi Üniversitesi’nde Yüksek Lisansını yaptı.

Amerika’da 2009 yılında NCAA tarafından yılın atleti seçilen Pınar Saka, kısa mesafe koşucusudur. Survivor 2017’de yer alan Pınar Saka, 100m, 200m ve 400m kategorisinde yarışmış, 2005 Akdeniz Oyunları’nda 400m ve 4x400m bayrak kategorisinde ülkemizi temsil ederek bronz madalyanın sahibi olmuştur.

Olimpiyatlarda Türkiye’yi temsil eden Pınar Saka 2017 yılında Survivor’a katıldı. Başarılı bir grafik çizen Saka, yarışmaya erken veda etti. Hayalinin Kıbrıs’taki büyük finale çıkıp şampiyon olmak olduğunu söyleyen Pınar Saka, evli ve bir çocuk annesi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir