2024 Survivor All Star yarışmacısı Yaman Keleş kimdir, kaç yaşında, nereli?

Survivor 2024 yarışmaya yedekten katılan ilk yarışmacılardan biri Yaman Keleş oldu. Survivor Yaman, mavi takımda mücadele edecek. Bu noktada izleyiciler Yaman Keleş kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor sorularına yanıt aramaya başladı.

featured

Yarışmaya yedekten katılan ilk yarışmacılardan biri Yaman Keleş oldu. Survivor Yaman, mavi takımda mücadele edecek. Bu noktada izleyiciler Yaman Keleş kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor sorularına yanıt aramaya başladı. İşte, 2024 Survivor All Star yarışmacısı Yaman Keleş hakkında merak edilenler.

MAVİ TAKIMA DAHİL OLDU!

Geçtiğimiz yıl Survivor 2023’e yedeklerden katılan ancak kadroya alınamayan Yaman Keleş, bu sezon Acun Ilıcalı tarafından Survivor All Star’a alındı.

Ilıcalı, açıklamasında “Geçen sene 60 gün yedeklerde bekleyen yarışmacılarımız vardı. Onlara sözüm vardı. Şimdi onları çağırmak istiyorum” dedi.

Yarışmaya yedekten katılan ve mavi takıma dahil olan Yaman Keleş, sözünü tuttuğu için Acun Ilıcalı’ya teşekkür etti.

yaman keleş Kimdir

YAMAN KELEŞ KİMDİR?

Yaman Keleş, İstanbul Arnavutköy’de doğdu. Babasıyla birlikte atölyesinde esnaflık yapıyor.

Yaman Keleş, 2023 sezonunda da Survivor yarışmasına son yedeklerden girmiş ve 3yaşında başlayan hikayesini anlatmıştı.

18 yıldır ileri seviye kekemelik nedeniyle kendini ifade edemediğini ve zorluk çektiğini belirten Keleş, Survivor ile kendini ifade etmek istediğini söylemişti.

Acun Ilıcalı’nın da sosyal medya hikayelerinde paylaştığı Yaman Keleş, yazdığı dörtlüklerle izleyicide sempati uyandırmıştı.

“Biz buradan sağsalim adaya kendimizi atabilirsek, daha güçlü, daha özgüvenli olacağız. Survivor bu sene çok da Yaman olacak, görelim bakalım el mi yaman ben mi?” diyerek yarışmada iddiasını ortaya koymuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir