Süleyman Soylu’yla ilgili çarpıcı kulis bilgisi! Erdoğan’ın planını iktidara yakın isim duyurdu

Gazeteci Zafer Şahin konuk olduğu canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Süleyman Soylu hakkında planları olduğunu duyurdu. Şahin yerel seçimlerle ilgili kulis bilgilerini de bir bir aktardı.

featured

Yerel seçimler öncesi Ankara kulisleri çok hareketli. AK Parti’de hummalı bir hazırlık varken kulislerde büyük şehirler için konuşulan isimler de dillendiriliyor. Gazeteci Zafer Şahin konuk olduğu canlı yayında çarpıcı kulis bilgilerine yer verdi.

“CİDDİ CİDDİ HAZIRLIK YAPAN ÖNEMLİ İSİMLER VAR”

AK Parti’nin yerel seçim adayları hakkında konuşulanları aktaran gazeteci Zafer Şahin şunları söyledi:

“İstanbul’da aday olmak için çalışan, ciddi ciddi hazırlık yapan önemli isimler var. Çalışan derken ilk söyleyeceğim isim bu konuda bir çalışma yapıyor denilemez. Mesela Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın İstanbul adayı olabileceği söyleniyor. Yine İstanbul’da Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Gökmen, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu… Biliyorsunuz ki AK Parti’nin İBB Meclisi’ndeki grup başkanvekili. Eski Çevre Bakanı Murat Kurum da yine adı geçenler arasında ancak enteresan bir biçimde Murat Kurum’un ismi Ankara için de geçiyor. Öyle bir durum var.

“ERDOĞAN’IN NASIL BİR SİYASİ SATRANÇ OYNADIĞINI GÖSTERİR”

Mesela Antalya’daki isim de önemli. Ben geçen hafta isim vermeden onu tarif ettim aslında ‘turizm sektörünün yakından tanıdığı bir isim’ diye, sonra o bugün ismi ile yazılmış. Antalya için de Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un isminin geçtiği söyleniyor. Eğer bu iddia doğru çıkarsa Fahrettin Koca İstanbul’a, Mehmet Nuri Ersoy da Antalya’ya aday gösterilirse bu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın nasıl bir siyasi satranç oynadığını de bence gösterir. Eğer bu iddialar doğru ise…

ANKARA İÇİN İSİMLERİ TEK TEK SAYDI

Ankara için Murat Kurum’un adı geçenler arasında. Onun dışında Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ismi geçenlerden. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı’nın ismi geçiyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın ismi geçiyor. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse. Hatta buna Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’u da ekleyebiliriz. Haliyle bu insanlar siyaset yapıyorlar Ankara’da ve onların da büyükşehir belediye başkan adayı olmak istemelerini ben çok normal görüyorum.

“SOYLU ANKARA İÇİN ŞANSLI İSİMLER ARASINDA”

Şansları var mı olurlar mı olmazlar mı bilmiyorum ama şimdiden çok ciddi bir hareketlenme var. Hem İstanbul’da hem Ankara’da işte Antalya’yı da konuşuyoruz. Kulislerde konuşulan isimler böyle.

En şanslı isimler için ise sanki bakanlar bence bir adım önde gibi bana öyle geliyor. Süleyman Soylu da Ankara için şanslı isimler arasında konuşuluyor.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir