Sosyal medya ayaklandı: Gülşen’e tepkiler çığ gibi büyüyor

Son dönemde konserde giydiği kıyafetlerle bir hayli tartışma yaratan şarkıcı Gülşen'in sahnedeyken "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi sapıklığı oradan geliyor" videosu gündeme düştü. Sosyal medya kullanıcıları, Gülşen'in bu sözlerine çok sert tepki gösterdi.

featured

Şarkıcı Gülşen son dönemde söylediği şarkılardan çok giydiği kıyafetlerle gündeme geldi. Ünlü şarkıcı son olarak ise sahnede İmam Hatipliler hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle tartışmalara neden oldu.

“SAPIKLIĞI ORADAN GELİYOR”

Sahnedeyken imam hatiplileri hedef alan Gülşen’in bir kişiyle ilgili “İmam hatipte okumuş daha önce kendisi sapıklığı oradan geliyor.” dediği görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Gülşen haddini aştı! Şimdi de İmam Hatip okullarında okuyanlara ‘sapık’ dedi: Başsavcılıktan jet soruşturma

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI

Gülşen’in bu sözleri sosyal medyada tepkilere neden oldu. Kullanıcılar, Gülşen’in tek bir kişi üzerinden tüm İmam Hatiplileri hedef almasının yanlış olduğunu dile getirdi. Gülşen’in sözleri Twitter’da gündeme oturdu ve GülşenTutuklansın hashtagi açıldı.

Kullanıcıların bazı yorumları;

“Senin bu edepsizliğin ve terbiyesizliğin nereden geliyor primci Gülşen
“İlk defa sanatla uğraşan biri için bu twiti atıyorum .
Rezilliğin haddi hesabı yok artık”
“Kendini bilmez, ahlaksız , sanatçı görünümlü provakatör ”
“Bu kadar göz yumulmasın artık bişeyler yapın”
“Bu bir suç duyurusudur.! Bizlere hakaret eden şahsiyet derhal tutuklanmali ve ifade verdikten sonra serbest bırakılmamalı.”
“Sanatıyla değil bedeniyle gündem olan, imamhatiplime sapık diyen aslı sapkın olan”

https://twitter.com/ozlemdogan_/status/1562552963641769985

https://twitter.com/yenisafakwriter/status/1562534117106782208

ÖNDER’DEN GÜLŞEN AÇIKLAMASI

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, şarkıcı Gülşen hakkında, konserinde imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı hukuki süreç başlatılacağını bildirdi.

ÖNDER’in sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Toplumu ifsat etmeyi kendisine vazife edinmiş, sanatı (!) ile konuşulamayan bir şahsın İmam Hatip camiasıyla ilgili hadsiz ifadelerini, iftira ve hakaret içeren ithamlarını aynen kendine iade ediyoruz. Şahsın hezeyanlarına karşı hukuki süreç başlatıyoruz. Aziz milletimizin göz bebeği olan İmam Hatip okullarımızın mezun ve mensuplarının bu gibi şahısların çirkin propagandalarına ve ucuz yollu gündemde kalma amaçlarına malzeme yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz.”

“VİCDAN SAHİBİ TÜM AVUKATLARIMIZI ÜZERLERİNE DÜŞENİ YAPMAYA DAVET EDİYORUZ”

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Abdullah Ceylan, Gülşen’in ortaya çıkan skandal sözleri sonrası yaptığı açıklamada, “Her geçen gün kirlenmiş zihinleriyle İmam Hatip Okullarımız üzerinden gündem oluşturmaya çalışanların çabalarını karşılıksız bırakmayacağız.” dedi.

Abdullah Ceylan, “ÖNDER olarak bugün itibariyle okullarımıza ve çocuklarımıza yönelik her türlü mesnetsiz itham ve ahlaksız tavırlara karşı tüm hukuki süreçleri başlatıyoruz. Yalnızca mezun ve mensuplarımızı değil vicdan sahibi tüm avukatlarımızı üzerlerine düşeni yapmaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir