Gülşen imam hatiplere ne dedi? Gülşen tutuklanacak mı? Gülşen’e soruşturma mı açıldı?

Kıyafetleriyle gündemden düşmeyen şarkıcı Gülşen bu kez haddini aşarak imam hatiplere akıl almaz sözler sarf etti. Sosyal medyadan büyük tepki alan sanatçı için CİMER'e şikayet yağdı. Son dakika gelen habere göre ise Gülşen'e başsavcılık soruşturma açtı. Peki Gülşen tutuklanacak mı, tutuklandı mı? Olayı merak eden vatandaşlar Gülşen imam hatiplere ne dedi? Gülşen son videosunu sorguluyor. İşte Gülşen'e soruşturma mı açıldı? sorusunun cevabı

featured

Gülşen İmam Hatiplilere ne dedi sorusu gündemin merak edilen konuları arasında geliyor. Şarkıcı Gülşen son dönemde söylediği şarkılardan çok giydiği kıyafetlerle gündeme geldi. Ünlü şarkıcı son olarak ise sahnede İmam Hatipliler hakkında kullandığı çirkin ifadeler nedeniyle tartışmalara neden oldu. Peki, Gülşen imam hatiplere ne dedi? Gülşen tutuklanacak mı? Gülşen’e soruşturma mı açıldı?

Gülşen haddini aştı! Şimdi de İmam Hatip okullarında okuyanlara ‘sapık’ dedi: Başsavcılıktan jet soruşturma

GÜLŞEN İMAM HATİPLİLERLE İLGİLİ NE SÖYLEDİ?

LGBT’lilere açtığı bayrakla verdiği desteği göstererek tepki çeken şarkıcı Gülşen’in sahnedeyken İmam Hatip mezunu bir kişi hakkında kullandığı ifadeler ortaya çıktı. Gülşen’in, söz konusu kişiye yönelik “İmam hatipte okumuş daha önce kendisi sapıklığı oradan geliyor” dediği duyuldu. Sosyal medya kullanıcıları, Gülşen’in bu sözlerine tepki gösterdi.

“İmam hatipte okumuş daha önce kendisi sapıklığı oradan geliyor herhalde”

SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Gülşen’in bu sözleri sosyal medyada tepkilere neden oldu. Kullanıcılar, Gülşen’in tek bir kişi üzerinden tüm İmam Hatiplileri hedef almasının yanlış olduğunu dile getirdi. Sosyal medya üzerinde şarkıcıya ağır tepkiler gelirken bir çok kişi de CİMER’e şikayette bulundu.

GÜLŞEN HAKKINDA SORUŞTURMA MI BAŞLATILDI?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Gülşen’in sahnede imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerinden dolayı Türk Ceza Kanununun 216. maddesinde yer alan “Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama” suçundan resen soruşturma başlatıldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir