Mustafa Şentop’tan PKK’lı sevgilisi ile fotoğrafları ifşa olan Semra Güzel açıklaması: “Dokunulmazlığı kaldırılmalı”

TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan PKK'lı sevgilisi ile fotoğrafları ortaya çıkan HDP milletvekili Semra Güzel konusunda son dakika açıklaması geldi. Teröristle olan fotoğrafına tepki gösteren Şentop, "'Meclis çatısı altında görev yapan kişilerin terörle aralarına mesafe koymaları gerekir bu yapılamadığı takdirde iç tüzüğün gereği yapılmalıdır." diye konuştu

featured

HDP Diyarbakır Millevekili Semra Güzel‘in terör kampında öldürülen terörist sevgilisi Koçero Meleti kod adlı Volkan Bora ile fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

Kandil’de sevişip TBMM’de milletvekili olmuş! Semra Güzel’in öldürülen PKK’lı teröristin cep telefonundan çıkan skandal görüntüleri…

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, HDP’li vekilin terörist sevgilisiyle ortaya çıkan fotoğraflarına ilişkin açıklama yaptı.

Konya ilişkin şahsi fikrini dile getiren Şentop, yargılanmasının önünün açılması gerektiğine vurgu yaptı.

“DOKUNULMAZLIĞI KALDIRILMALI”

Dokunulmazlığın kaldırılmasına vurgu yapan Şentop, “Belgenin içinde bulunduğu dosya var mı diye bakacağız. Şahsi kanaatim bilhassa anayasal düzene karşı işlenen suçlar bakımından ve ağır bir suçlama içeren dosyalarla ilgili dokunulmazlığın kaldırılması ve yargılamanın önünün açılması gerekir diye düşünüyorum” dedi.

HDP milletvekili Semra Güzel’in sevgilisi PKK’lı terörist çıktı! Türkiye’yi sarsacak fotoğraflar…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir