HDP milletvekili Semra Güzel’in sevgilisi PKK’lı terörist çıktı! Türkiye’yi sarsacak fotoğraflar…

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in terör kampında terörist sevgilisi ile birlikte poz verdiği fotoğraflar ortaya çıktı. Güzel'in 2017'de bir operasyonda ölü olarak ele geçirilen bu terörist sayesinde HDP listesinden milletvekili olduğu da iddia edildi.

featured

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in terör kampından Meclis’e uzanan yolculuğunu terörist sevgilisine borçlu olduğu ortaya çıktı.

2017’deki operasyonda ölü olarak ele geçirilen teröristin üzerinden çıkan fotoğraflarda Güzel’in Koçero Meleti kod adlı terörist Volkan Bora ile samimi pozlar verdiği görülüyor.

semra güzel

SEMRA GÜZEL NASIL MİLLETVEKİLİ OLDU?

Süper Haber’den Ceyhun Bozkurt’un haberine göre Güzel’in HDP listelerinden Meclis’e girmesi terör örgütünün “DEĞER AİLESİ” kuralları sayesinde oluyor. Yani ölen teröristlerin ailelerine bir nevi kıyak yapmak anlamına geliyor.

semra güzel

HDP’li Güzel’in terörist sevgilisi operasyonda ölü olarak ele geçirildiği için Güzel, terör örgütü tarafından “DEĞER AİLESİ” kapsamına alınıyor ve HDP listelerindeki yerini alarak Meclis’e giriyor.

semra güzel sevgilisi

Terör kamplarından TBMM’ye uzanan hikayenin çok yakında Meclis gündemine gelmesi ve bu haber dolayısıyla HDP’li Güzel’in milletvekilliğinin düşürülmesi söz konusu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir