Kandil’de sevişip TBMM’de milletvekili olmuş! Semra Güzel’in öldürülen PKK’lı teröristin cep telefonundan çıkan skandal görüntüleri…

featured

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in öldürülen PKK’lı terörist Koçero Meleti kod adlı Volkan Bora ile samimi fotoğrafları Türkiye gündemine bomba gibi düştü. 2017’deki operasyonda ölü olarak ele geçirilen teröristin üzerinden çıkan fotoğraflarda Güzel’in Koçero Meleti kod adlı terörist Volkan Bora ile samimi pozları yer alıyor.

HDP milletvekili Semra Güzel’in sevgilisi PKK’lı terörist çıktı! Türkiye’yi sarsacak fotoğraflar…

BU NASIL MİLLETVEKİLİ?

Onlarca Türk askerini şehit eden eli kanlı terörist Koçero Meleti kod adlı Volkan Bora’nın sevgilisi olan Güzel’in milletvekili olarak Türk milletinin vergilerinden maaş alıyor olması sosyal medyada tartışma konusu oldu.

HDP Diyarbakır milletvekili Güzel’in terör örgütü elebaşı Öcalan için de ‘özgürlük mücadelesi’ verdiği ortaya çıktı…

SKANDAL FOTOĞRAFLAR

TBMM çatısı altında görev yapan bir milletvekilinin onlarca Türk askerinin katili olan eli kanlı bir terörist ile samimi fotoğraflarının ortaya çıkması kamuoyunda büyük tepki ile karşılandı. Sosyal medyada tepkisini dile getiren pek çok vatandaş, HDP Diyarbakır milletvekili Semra Güzel’in milletvekilliğinin bir an önce düşürülmesini istedi.

semra güzel sevgilisi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir