Selim Yalçınkaya cinayetinde müstehcen mesajlar sonrası flaş gelişme! Soruşturma derinleşiyor

23 yaşındaki eşi Selim Yalçınkaya'nın ölümünün ardından sosyal medyadan 'ölüler de güler' etiketi ile bir video paylaştığı ortaya çıkan Derya Yalçınkaya ile ilgili Müge Anlı'da elde edilen bilgiler sonrası soruşturma derinleştirildi.

featured

Selim Yalçınkaya cinayetinde son dakika gelişmesi: Yazışmalarındaki müsatehcen mesajların ortaya çıkması, “ölüler de güler” paylaşımı ve eşi 23 yaşındaki Selim Yalçınkaya’nın başına bir cisimle vurularak öldürülmesi hakkında Müge Anlı’da günlerdir söyledikleri dikkatle izlenen Derya Yalçınkaya ve olay hakkında yeni detaylar ortaya çıkıyor. Soruşturma derinleştirildi.

VARAN 1: ÖLÜLER DE GÜLER MESAJI İLE RADARA GİRDİ

Ankara’da evinin garajında başına sert bir cisimle vurulmuş halde ölü bulunan 23 yaşındaki Selim Yalçınkaya cinayetinde eski eş Derya’nın, Selim’in öldüğü gün sosyal medya hesabından ‘ölüler de güler’ etiketi ile bir video paylaştığı ortaya çıkmıştı.

VARAN 2: İHANET YAZIŞMALARI

Genç kadın katıldığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ihanet yazışmalarının da çıkmasıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmayı derinleştirdi.

KAN VE DOKU ÖRNEKLERİ ALINDI: Savcılık Yalçınkaya ile irtibatı olanların ve yakın çevresinin ifadelerine başvururken, olay yerinden elde edilen kan ve doku örnekleri Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

SELİM YALÇINKAYA NASIL ÖLDÜRÜLDÜ?

Ankara’nın Mamak ilçesinde 11 Ağustos’ta meydana gelen olayda 23 yaşındaki bir çocuk babası Selim Yalçınkaya evinin garajında ölü bulundu. Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri Yalçınkaya’nın başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğünü tespit etti.

SELİM’İN AİLESİ ŞÜPHELENDİ: CİNAYETİ DERYA İŞLEMİŞ OLABİLİR

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Yalçınkaya’nın ölümüne ilişkin soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Yalçınkaya’nın kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken Yalçınkaya’nın ailesi eski gelinleri Derya Yalçınkaya’dan şüphelenerek cinayeti kendisinin işlemiş olabileceğini iddia etti.

“ÖLÜLER DE GÜLER”

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ise cinayetle ilgili ilginç gelişmeler yaşandı. Programa katılan Selim Yalçınkaya’nın eski eşi Derya’nın Selim’in öldüğü gün “ölüler de güler” etiketiyle sosyal medya paylaşımları ortaya çıkarken, daha sonra da ihanet yazışmaları deşifre oldu.

MÜSTEHCEN MESAJLARI ORTAYA ÇIKINCA “MAHKEMEDE YALAN SÖYLEDİM” DEDİ

Müstehcen mesajları ve paylaşımlarıyla gündem de olan Derya son olarak da “Öyle fotoğraflar yok” demesine rağmen başka bir erkekle görüntülü konuşurken çekilen fotoğrafları çıktı. Derya “Erdoğan’la o fotoğrafım var benim. Mahkemede yalan söyledim” derken, Selim’in eski eşi tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

UTANDIRAN YAZIŞMALAR…

MÜGE ANLI TEPKİ GÖSTERMİŞTİ: BEN KİMSEYLE BÖYLE KONUŞAMAM

Müge Anlı, “Derya senin bu karı koca mesajların var. Ben senin 2 katın yaşındayım. Ben hiç kimseyle böyle konuşamam, ne eşimle konuşabilirim, ne bir kız arkadaşımla konuşabilirim…

SİZ NE YİYİP NE İÇİYORSUNUZ?

Hele ki eşime bu kadar böyle yaşadığım ilişkinin ayrıntılarını anlatmak. Kızım siz ne yiyip ne içiyorsunuz?” sözlerini kullandı.

Müge Anlı’nın tepkisine karşı kendini savunan Derya ise “Ben eşimle her şeyi konuşabiliyordum, o da bana konuşuyordu aynı şekilde.” diyerek kendini savundu.

BU MESAJLARI KOCANA NASIL YAZARSIN?

Derya’nın müstehcen yazışmalara ilişkin üzerine sinirlerine hakim olamayan Müge Anlı, “Bunu nasıl kocana yazabilirsin” diyerek tepki gösterdi.

“Kusura bakmayın ama bir karılığın, kocalığın, arkadaşlığın da bir sınırı vardır. İnsan kocasına bunları nasıl yazar kızım?

Bunlar bütün dosyada var. Bunları nasıl yazabilirsin kocana? Ne yaptın bugün işte diye konuşulur da başkası bana bunu bunu yaptı diye yazılır mı?”

SORUŞTURMA DERİNLEŞTİRİLDİ

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında soruşturma savcısı, olay yerinde ele geçirdiği materyallerin incelenmesi için Krimial Daire Başkanlığına talimat vererek, kan ve doku örneklerini Adli Tıp Kurumuna gönderdi. Savcılık tarafından Yalçınkaya ile irtibatı olanların ve yakın çevresinin ifadeleri de alındı.

Müge Anlı’daki Selim Yalçınkaya cinayetinde ihanet çemberi! Derya’dan itiraf: ‘Yalan söyledim’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir