“Şehide kelle diyen şuursuzlar bize ahkam kesemez” diyen Akşener’den Erdoğan videosu

featured

Partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmeler yapan İYİ Parti lideri Meral Akşener, şehit yakınına küfreden ve grup başkanvekilliği görevinden alınan İYİ Partili vekil Lütfü Türkkan ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Akşener, “Lütfü Bey bir hata yaptı. Karşısındaki Genel Başkanına küfretmiş ahlaksız bir adam da olsa yaptığı yanlış” dedi.

“ŞEHİDE KELLE DİYEN ŞUURSUZLAR…”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklenen Akşener, “Tam da bu kürsüden şehitlerimizin yakınları konuşulurken yayını kestirenler bize ahkam kesemez. Şehide kelle diyen şuursuzlar bize ahkam kesemez. ifadelerini kullandı.

Meral Akşener’den Lütfü Türkkan açıklaması: “Bir hata yaptı, bunu mazur görecek değiliz”

ERDOĞAN VİDEOSU OLAY YARATTI

İYİ Parti, Meclis grup toplantısında Erdoğan’ın şehitlerle ilgili sözlerinin yer aldığı bir klip paylaşıldı.

Videodan sonra açıklamalarına devam eden Akşener, “biraz önce videosunu izlediğiniz ahlak şövalyesi Sayın Erdoğan ve  arkadaşlarının şehitlerimize olan saygısı milletimize olan muhabbeti kadınlara olan hassasiyeti neresinden tutsanız rezillik, saygısızlık, derin bir kirlilikle karşı karşı karşıyayız. Bir hususun altını kalın bir şekilde çizmek istiyorum ellerinde şehitlerimizin kanı olan teröristleri devletin televizyonuna çıkarıp konuşturanlar bize şehitlerimiz üzerinden ahkam kesemez.” dedi.

İşte o video:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir