Samsung’un ‘katlanabilir tarafa geç’ reklamı sosyal medyayı salladı

Dünyaca ünlü teknoloji devi Samsung’un, ‘’Katlanabilir tarafa geç’’ reklamı, sosyal medyada gündem oldu. Galaxy Z Flip4 için bir reklam filmi çeken Samsung, ‘’Asla samsung'a geçmem.’’ diyenlere, ‘’Katlanabilir tarafa geç.’’ çağrısında bulundu.

Teknoloji gün geçtikçe daha da ilerliyor. Her geçen yıl yeni ürünler, farklı farklı teknolojiler karşımıza çıkıyor. Samsung da yıllar önceki gibi katlanabilir telefon modasına geri dönme kararı aldı.

Yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip4’ü tanıtan Samsung, ‘’Katlanabilir tarafa geç.’’ sloganıyla bir reklam filmi de hazırladı.

Filmde, ‘’Asla Samsung’a geçmem’’ diyen bir kadının hikâyesi anlatılıyor. Nihayetinde kadın da ‘’katlanabilir tarafa’’ geçmek zorunda kalıyor.

Samsung Galaxy S22 serisi tanıtıldı! Samsung Galaxy S22, Galaxy S22 Plus ve Galaxy S22 Ultra iphone’lara rakip oldu! İşte özellikleri ve fiyatları

Samsung’un ‘Katlanabilir tarafa geç’ reklamı, sosyal medyada gündem oldu.

İşte konuyla ilgili yapılan yorumlardan bazıları;

bir telefondan asıl beklentim budur işte.

kendi kendine dik durabiliyor derken nasıl yani? 9 aylık bebek mi bu? koca bir reklam boyunca bununla övünmek de ne bileyim bana biraz ilginç geldi. telefon kendi kendine dik durmuyor, siz aleti bükünce fizik yasaları gereği duracak zaten. kendi kendine dik durmayan, ancak sizden destek alınca dik durabilen bir modele ait reklamdır. koskoca samsung’a yakışmayan hareketler.

madem böyle bir reklam yaptın, sende katlanabilir tarafa geç samsung efendi. katlanamayan telefonlarını satıştan kaldır. bundan sonrada katlanamayan telefon üretme. bu kadar saçma bir reklam olamaz.

bu furya da er ya da geç 3d, curved vs. televizyonlar gibi bitecek.

araba kullanırken zaten telefon kullanıyoruz , katlamak için direksiyonumu bırakacağım ? her muhendislik projesinden 10 da 1 i başarılı olmuştur.

samsung kardeş senin en büyük pazar rakibin apple değil mi? apple kullanıcılarını samsung kullanmaya bu özelliklerle ikna edemezsin.

güzel düşünülmüş bir karşılaştırmalı reklam.

telefonun katlanabilirliğinin uzun vadede nerelere geleceği ya da kaybolup giden bir teknoloji olup olmamasından öte reklam rakibinin amiral gemisini tanıttığı tarihlerde yayınlanmasıyla da manidar. bu tarz rekabet ve tatlı çekişmeler (pepsi-coca cola reklamları gibi) her daim hoşuma gitmiştir. o yüzden fanatizmi bırakıp eğlenmeye bakın.

araba kullanırken telefon kullananları da gördüğümüz başlık olmuş. insanlar bu yüzden ölüyor…

bu arada işim (kreatif direktör) gereği tüm ürünlerim de apple markadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir