Sahte doktor Osman Çakmak kimdir? Sahte doktor Osman Çakmak ne mezunu?

Türkiye ikinci sahte doktor Osman Çakmak olayı ile ikinci şoku yaşıyor. Ayşe Özkiraz'dan sonra ortaya çıkan ikinci sahte doktor Osman Çakmak kimdir? Osman Çakmak ne mezunu, kendisini neden doktor olarak tanıttı?

osman çakmak instagram

Türkiye Ayşe Özkiraz’dan sonra ikinci sahte doktor Osman Çakmak vakasının şaşkınlığını yaşıyor. Beyin kanaması geçiren ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi’nde tedavi gören bir hasta, yakınları tarafından İstanbul’a nakledilmek istendi.

Bunun üzerine İstanbul’da özel ambulans hizmeti veren firma tarafından gönderilen ambulansa alınan hasta, Van’dan İstanbul’a nakledilmek üzere yola çıktı.

AMBULANSTA YAKALANDI

Erzincan Akyazı Uygulama Noktası’nda Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ortak yapılan uygulama esnasında durdurulan ambulans kontrol edildi.

 

osman çakmak kim

ÇOCUK DOKTORU OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Ambulansta hastaya refakat eden ve kendini “çocuk doktoru” olarak tanıtan Osman Çakmak’tan “doktor kimliği” soruldu. Üzerinde doktor kimliğinin bulunmadığını, kaşesinin olduğunu belirten Osman Çakmak şüpheli ve tedirgin tavırları üzerine ambulanstan indirildi.

GÖZALTINA ALINDI

Yapılan kontrollerde sahte doktor olduğu anlaşılan ve doktor önlüğü giyen Osman Çakmak gözaltına alındı.

Tıbbi sekreterlik bölümü mezunu olduğu öğrenilen Osman Çakmak’ın İstanbul’daki bir hastanede ambulans şoförlerine ve çalışanlarına kendini doktor olarak tanıttığı belirtildi. Para karşılığı bazı hastalara reçete yazdığı ve sağlık kurullarında rapor alımlarına aracılık ettiği öne sürülen Osman Çakmak emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ambulansın içindeki hasta ise kontrollerin ardından İstanbul’a gönderildi.

 

Benzer Haberler
osman çakmak kimdir
Ayşe Özkiraz’dan sonra bir sahte doktor daha! Osman Çakmak Erzincan’da yakalandı
ayse-ozkiraz-celenk
Sahte doktor Ayşe Özkiraz kendisine sahte çelenk de yaptırmış
0x0-son-dakika-haberi-sahte-doktor-ayse-ozkirazin-ailesi-ilk-kez-konustu-anne-ben-capayi-tutturdum-1669659227553
Sahte doktor Ayşe Özkiraz’ın annesi: ‘Kim yardım ve yataklık ettiyse bulunsun istiyorum’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir