Ramazan Bayramı’nda toplu ulaşım ücretsiz mi? Otobüs, metro, marmaray, metrobüs bedava mı?

Ramazan Bayramı'na sayılı saatler kala arefe günü ve bayramda toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı araştırılıyor. Arefe günü ve Ramazan Bayramı’nda Marmaray, metro, otobüslerin ücretsiz olup olmadığı merak konusu olurken konuya ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Arefe günü ve bayramda toplu ulaşım ücretsiz mi? Otobüs, metro, marmaray, metrobüs ücretsiz mi?

featured

Ramazan Bayramı‘nda otobüs, İETT, metro, metrobüs ve marmaray  toplu taşıma ücreti merak konusu oldu. Ramazan Bayramı’nda köprü ve otoyollar ile İzmir, Ankara ve İstanbul’da toplu taşımanın ücretsiz olmasını içeren karar Resmi Gazete’de yayınlandı.

RAMAZAN BAYRAMI’NDA TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ Mİ?

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Ramazan Bayramı’nda köprü ve otoyollar ile İzmir, Ankara ve İstanbul’da toplu taşıma ücretsiz oldu.

20 NİSAN’DAN 24 NİSAN’A KADAR ÜCRETSİZ

Ramazan Bayramı ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla toplu taşıma 20 Nisan’dan 24 Nisan saat 07.00’ye kadar Ankara, İstanbul ve İzmir’de ücretsiz olacak.

KÖPRÜ VE OTOYOLLAR DA ÜCRETSİZ OLACAK

21-23 Nisan Ramazan Bayramı günlerinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle; yap-işlet-devret projeleri hariç otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü 20 Nisan Perşembe günü saat 00.00’dan 24 Nisan pazartesi 07.00’ye kadar ücretsiz olarak hizmet verecek.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir