Rafet El Roman’dan sonra Gökhan Özen de görüntüsüyle şaşırttı

Uzun bir süredir Los Angeles'ta yaşayan Gökhan Özen, konser için Türkiye'ye geldi. Konser öncesi gazetecilere röportaj veren 44 yaşındaki Gökhan Özen'in yüzündeki değişim herkesi şaşırttı. Elmacık kemiklerinin belirginleştiği görülen ünlü şarkıcının yeni görüntüsü, sosyal medyada da ilgi çekti. Geçtiğimiz gün Rafet El Roman'ın yüzündeki değişim de sosyal medyanın diline düşmüştü.

gokhan-ozel-rafet-el-roman

“Aramazsan Arama”, “Dayanamam”, “Benim İçin N’apardın” gibi şarkılarıyla hafızalarımıza kazınan Gökhan Özen, bir süredir Türkiye’de yaşamıyordu. Ünlü şarkıcı konser için Türkiye’ye geldi. Gökhan Özen’in yüzündeki değişim Rafet El Roman’ın değişimini andırdı. Rafet El Roman’ın estetik iddialarına şu yanıtı vermişti, “Yaptırsam şu koca burnumu yaptırırım. Lanet olsun doğuştan karizmatiğim.” ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Gökhan Özen, konser öncesi gazetecilerle bir araya gelerek gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Rafet El Roman’dan sonra Gökhan Özen de görüntüsüyle şaşırttı! İşte Gökhan Özen’in yüzündeki o değişim!

YÜZÜNDEKİ DEĞİŞİM DİKKAT ÇEKTİ

Sorulara cevap verirken ünlü şarkıcının yüzündeki değişim dikkat çekti.

RAFET EL ROMAN’DAN SONRA ÖZEN DE SOSYAL MEDYANIN DİLİNDE!

Geçtiğimiz gün Rafet El Roman’ın yüzündeki değişimin ardından Gökhan Özen’in de yüzündeki değişim sosyal medyanın diline düştü.

YANAKLARINA DOLGU YAPTIRIP GÖZ KAPAKLARINI ALDIRDI İDDİASI!

Gökhan Özen’in yanaklarına dolgu yaptırdığı, göz kapaklarını aldırdığı iddia edildi.”Aramazsan Arama”, “Dayanamam”, “Benim İçin N’apardın” gibi şarkılarıyla hafızalarımıza kazınan Gökhan Özen, bir süredir Türkiye’de yaşamıyordu.Birkaç ay önce ülkeye geri dönen Özen, Türkiye’ye gelir gelmez yeni projeler için harekete geçti.Ünlü şarkıcı, dün akşam düzenlenen Kolpaçino 4 filminin galasına katıldı. Gala için Las Vegas’dan gelen Gökhan Özen’in yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmadı.

‘ESTETİK DEĞİL”

Özen, ‘Estetik değil, operasyon geçirdim. Akıllı lens takıldı. Bilgisayarı çok kullandığım için sağlık amaçlıydı. Ama görüntüye de yansıdı.’ dedi.2000’li yıllara damgasını vuran 44 yaşındaki şarkıcı Gökhan Özen uzun süredir gözlerden uzak Los Angeles’ta yaşıyordu.

Uzun süre Los Angeles’ta İngilizce albüm çalışmalarını sürdüren ünlü şarkıcı, hayranlarının çağrısına kulak verdi ve yurda dönmüştü.Selen Sevigen boşanma sürecinde iki çocuğunun babası şarkıcı Gökhan Özen’den korunmak için uzaklaştırma kararı aldırmış ve çeşitli iddialarda bulunmuştu.

Eski eşiyle sorunlar yaşayan Özen ülkeye dönünce kızlarına kavuşmuştu.Gökhan Özen, son olarak Instagram hesabından “Üç meleğim” diyerek, ailesiyle bir paylaşım yapmıştı.Ünlü şarkıcının araç içinde çektiği selfie binlerce beğeni ve çok sayıda yorum aldı. Fotoğrafta Gökhan Özen’in annesi Tülay Nadire Özen ile kızları Ada Deren Özen ve Su Özen yer alıyor.Öte yandan ünlü şarkıcı geçen günlerde, iki kızıyla pozunu “Kavuştuk” notuyla paylaşmıştı. Şarkıcının hayranlarından “Çok şükür” yorumları gelmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir