İnci Taneleri’nin Dilber’i Hazar Ergüçlü, PKK sempatizanı mı?

Kanal D'nin İnci Taneleri dizisindeki dans sahnesiyle gündem olan Hazar Ergüçlü'nün, geçtiğimiz yıllarda terör örgütü PKK propagandası yaptığı ve sözde Ermeni soykırımı paylaşımı yaptığı ortaya çıktı

featured

Kanal D’nin yakında başlayacak “İnci Taneleri” dizisinin ‘Dilber’li tanıtım filmi çok konuşuldu. Dilber’i canlandıran Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı ve provalardan görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu.

PKK PROPAGANDASINDAN İFADE VERDİ

Oyuncu Hazar Ergüçlü, 2017 yılında  PKK belgeselini sosyal medyada yayımlayarak örgüt propagandası yaptığı gerekçesiyle savcı karşısına çıktı.
hazar ergüçlü pkk

“BİLMİYORDUM” DEDİ KURTULDU

Çağlayan Adliyesi’ne gelen oyuncu, “Bana sosyal medyadan çok fazla kısa film geliyor. Ben de paylaşıyorum. Söz konusu film bir takipçimden geldi. Açıp bakmadım. Bir takipçimin uyarısı üzerine de sildim” dedi. Savcılık da soruşturmayı takipsizlikle sonuçlandırdı.

SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMINI ANDI

Oyuncu Hazar Ergüçlü, 2 sene önce ise 1915 olaylarının yıldönümünde sosyal medya hesabından tepki çeken bir paylaşımda bulundu. Ergüçlü, 1915 olayları hakkında “Bazı yaralar iyileşmez” diyerek hayranlarının tepkisini çekti. Oyuncu yaptığı paylaşımı kısa süre sonra kaldırmak zorunda kaldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir